Η Σέλμα Μπλερ ξύρισε το κεφάλι της – Ο αγώνας και η νέα θεραπεία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η 47χρονη ηθοποιός Σέλμα Μπερ, που τον περασμένο Οκτώβριο αποκάλυψε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, συνεχίζει τον αγώνα της και συγκινεί.
Η εμφάνιση της με μπαστούνι στο πάρτι που είχε παραθέσει το Variety για τα τα Όσκαρ τον Φεβρουάριο -που ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία της και μάλιστα από την ίδια- συγκίνησε και προκάλεσε κύματα συμπαράστασης και εμψύχωσης στα social media.

Τώρα, η Σέλμα Μπλερ σε συνέντευξη της που παραχώρησε στο περιοδικόPeople, στο οποίο είναι εξώφυλλο, με τίτλο «Δεν θα επιτρέψω στην ασθένεια να με σταματήσει», μιλά για τον 8χρονο γιο της -η Μπλερ είναι single mom- αλλά και την πολύτιμη βοήθεια των φίλων της.
«Είναι το πιο περίεργο πράγμα στον κόσμο το γεγονός ότι την περίοδο που θα έπρεπε να έχω περισσότερο άγχος από ποτέ, αισθάνομαι τη μεγαλύτερη χαρά» είπε η Μπλερ, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει επειδή έχω ανθρώπους που με στηρίζουν. Που με αγαπούν. Ανθρώπους που δίνουν τον χρόνο τους για να με βοηθήσουν».
Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα πακέτα με γεύματα με τα οποία φροντίζουν να την προμηθεύουν -την ίδια και τον γιο της- συνάδελφοι της, όπως η Ριζ Γουίδερσπουν και η Κονστάνς Ζίμερ, λέγοντας πόσο σημαντικό είναι για το παιδί της να βλέπει ότι η μαμά του επικοινωνεί με άλλους ανθρώπους και γελάει.
Την Πέμπτη, η Σέλμα Μπλερ ανάρτησε στο instagram φωτογραφία της που τη δείχνει με ξυρισμένο κεφάλι μέσα από κλινική κάνοντας αναφορά -χωρίς περαιτέρω σχόλια- σε μία νέα θεραπεία στην οποία υποβάλλεται.

View this post on Instagram

Today is a banner day. I am being discharged from the care of an incredible team of nurses and techs and a visionary Dr. who believes in my healing as much as I do. This has been a process. And will continue to be one. I am immunocompromised for next three months at least. So no kisses please. I wanted to make sure any complications that might arise here were my private space. And we got through brilliantly. I thank you all for your love and support and that extra dose of great with a @people cover. I see things so much more clearly now. And I am excited to share this journey when I am ready. For now, I have recovery. And a great @the_alinker_world so I gotta split. Bye!!!!!! This is the best gift I could give to Arthur. #newimmunesystem #whodis? 🎂

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Είχε προηγηθεί φωτογραφία της με τον γιο της που τη βοηθάει να κόψει τα μαλλιά της με το ψαλίδι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.