Ρεάλ: Συζητήσεις με την Παρί για ανταλλαγή Μπέιλ – Νεϊμάρ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το μέλλον των Γκάρεθ Μπέιλ και Νεϊμάρ αποτελούν δύο απ’ τα σημαντικότερα θέματα συζήτησης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Ουαλός σούπερ σταρ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει της νέας σεζόν, ενώ ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η “Independent” με αποκλειστικό ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται οι δύο περιπτώσεις να… συμπέσουν, καθώς υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των ομάδων με αντικείμενο μία πιθανή τράμπα των δύο ποδοσφαιριστών. Βέβαια, πέρα τον Μπέιλ, οι Μαδριλένοι θα πρέπει να προσφέρουν και ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να καλύψουν τις απαιτήσεις των διοικούντων τη γαλλική ομάδα.

Ο Νεϊμάρ θα ήθελε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, αλλά σε περίπτωση που τελικά δεν βρεθεί η “χρυσή τομή” μεταξύ των διοικούντων την Παρί κι εκείνων της “Μπάρτσα”, τότε δεν αποκλείεται να συναινέσει στην παραχώρησή του στους “μερένγκες”.

Θυμίζουμε πως ο ισχυρός άνδρας της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ζητούσε αρχικά 300.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, αλλά δεν είναι αρνητικός αντί για χρήματα να συμπεριληφθούν έμψυχα ανταλλάγματα, τα οποία βέβαια θα ενδιαφέρουν και τη γαλλική ομάδα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.