Οι προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών για τις βουλευτικές εκλογές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι δημοσκόποι βλέπουν ΝΔ «δαγκωτό». Τι δίνουν όμως οι στοιχηματικές για την αυριανή μάχη; Ποιες είναι οι προβλέψεις τους;

Για τη ΝΔ το μόνο ερώτημα των στοιχηματικών είναι αν θα συγκεντρώσει ποσοστό άνω ή κάτω του 37,5%. Η νίκη θεωρείται κλειδωμένη και το αποτέλεσμα δεν γυρίζει.

Η μεγάλη εκλογική και στοιχηματική μάχη πάντως αναμένεται να δοθεί στη διαφορά που θα έχει η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί η νίκη της ΝΔ με 10,5% μονάδες διαφορά και πάνω δίνει μόλις 1,55, ενώ η αντίστοιχη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρεται στο 2,35.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ το ερώτημα είναι αν θα ξεπεράσει το 27%. Στην τρίτη θέση φιγουράρει το Kίνημα Aλλαγής με ένα ποσοστό πέριξ του 7,5%. Το ΚΚΕ θα κινηθεί κοντά στο 5% ενώ η Χρυσή Αυγή θα είναι οριακά κάτω απ’ το 4%, βάσει αυτού που δίνουν οι στοιχηματικές.

Οι στοιχηματικές επίσης βλέπουν Γιάνη Βαρουφάκη σίγουρα στη Βουλή ενώ η έκπληξη έρχεται απ’ το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, την Ελληνική Λύση, η οποία μπαίνει στη Βουλή στα περισσότερα στοιχηματικά γραφεία. Επίσης άνετη είσοδο στη Βουλή προβλέπεται και για τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή με ένα ποσοστό περί το 4%,

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.