Μετά τον Παπανδρέου σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ Αχαΐας η Κατερίνα Σολωμού…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με 3.960 σταυρούς και με διαφορά 15 σταυρών από τον επόμενο υποψήφιο που ήταν ο Μαρίνος Σκανδάμης, έρχεται τελικά 2η η Κατερίνα Σολωμού πίσω από τον Γιώργο Παπανδρέου, μετά την επανακαταμέτρηση των σταυρών… Η διαδικασία της επανακαταμέτρησης ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 και το αποτέλεσμα είναι οριστικό.
Μετά λοιπόν και τη νέα επανακαταμέτρηση, πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. μετά τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος εκλέγεται αυτοδικαίως ως πρώην πρωθυπουργός, στο νομό Αχαΐας, με 15 σταυρούς διαφορά αναδείχθηκε η Κατερίνα Γρηγορ. Σολωμού.
Η μικρή διαφορά και το «πρόβλημα» με τη διαφοροποίηση που έδειξαν τελικά οι επανακεταμετρήσεις, οφείλεται σύμφωνα με εκτιμήσεις, στο γεγονός ότι δεν είχαν καταμετρηθεί και υπολογιστεί και κάποιες ψήφοι ετεροδημοτών.
Τέλος οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν πράγματι κλείνει εδώ το θέμα με το αποτέλεσμα της 2ης επανακαταμέτρησης με την έννοια πως θα γίνει αποδεκτό και από τις δύο πλευρές ή αν θα υπάρξει συνέχεια.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.