Πολυφωνική Πατρών: Η Νεανική και Παιδική Χορωδία στο 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αναχωρεί την Παρασκευή για την Πρέβεζα η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, η οποία θα συμμετάσχει στο 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ, που οργανώνει η Χορωδία Πρέβεζας ‘’Αρμονία’’ και που συμπεριλαμβάνει και τον 25ο Διεθνή διαγωνισμό χορωδιών, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Νικοπόλεως- Πρεβέζης.

Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ θα μετάσχει στη διαγωνιστική κατηγορία G και θα ερμηνεύσει τα έργα: ‘’DER WASSERMANN’’ Robert Schumann, ‘’NIGRA SUM’’, Pablo Casals, ‘’AVE MARIA’’, Gyorgy Orban & ‘’TUNDR’’ Ola Gjeilo.

Τη χορωδία θα διευθύνει η Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου ενώ πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά, καθηγήτριες του Ωδείου της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.

Παράλληλα το Σάββατο το πρωί θα αναχωρήσει για το ίδιο Φεστιβάλ και η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, όπου θα μετάσχει χορωδιακών εκδηλώσεων εκτός διαγωνισμού, δίδοντας συναυλία το βράδυ του Σαββάτου στην Πλατεία Δικαστηρίων της πόλης.

Η Χορωδία θα ερμηνεύσει τα έργα: ‘’Η ΞΑΝΘΟΥΛΑ’’, Μίκης Θεοδωράκης, εναρμόνιση Δημήτρης Καρβούνης, ‘’BO YAVO HABOKER”, Josef Hadar, ‘’CERF-VOLANT’’, Christophe Barratier- Bruno Coulais, ‘’CANTAMOS’’ James Desjardin,

‘’EV’ RYBODY WANTS TO BE A CAT’’, Al Rinker, ‘’DANZA’’, Linda Spevacek [σόλο σοπράνο: Χρύσα Πανταζοπούλου].

Τη χορωδία θα διευθύνει η Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά και κρουστά ο Γιώργος Λαμπράκος, καθηγητές του Ωδείου της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.

Τις δύο χορωδίες της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ θα συνοδεύσουν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μο Σταύρος Σολωμός και η Α/ντρια Καλ/κή Δ/ντρια του Οργανισμού, πιανίστα, Έφη Καββαδία- Ζέρβα.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.