Πέθανε στα 39 της η Μαρία Βλάχου, η γυναίκα σύμβολο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 39χρονης Μαρίας Βλάχου, η οποία αποτέλεσε σύμβολο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, κάνοντας το δικό της success story εδώ και αρκετά χρόνια. Η Μαρία νικήθηκε από τον καρκίνο.

Η Μαρία Βλάχου, μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως λέκτορας ξένων γλωσσών σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και μεταφράστρια της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, επέστρεψε στην πατρίδα της την Κορινθία όπου μαζί με την αδερφή της, Πένυ, δημιούργησαν την Fereikos, το 2007. Μια εταιρεία η οποία κατάφερε να κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις και βραβεία επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε η αδελφή της.

Με αφορμή τον θάνατό της η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων, που δημιουργήθηκε από την κοινότητα των start-up επιχειρηματιών ώστε να προωθηθεί ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά, τους φίλους και τους συνεργάτες της Μαρίας Βλάχου με το ακόλουθο μήνυμα:

«Καλό σου ταξίδι Μαρία μας!

Σήμερα χάσαμε μία καλή φίλη, έναν υπέροχο άνθρωπο, μία νέα κοπέλα που μόλις είχε ξεκινήσει τη δική της οικογένεια, ένα σύμβολο της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας και της Ελλάδας που επιμένει και αγωνίζεται, τη Μαρία Βλάχου.

 

ΣΤΗ ΦΩΤΟ Η Μαρία Βλάχου μαζί με την αδερφή της, Πένυ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.