Πάτρα: «Λουκέτο» στον «Γερμανό» – Απολύθηκαν όλοι οι υπάλληλοι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Λουκέτο» έβαλε ξαφνικά το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας «Γερμανός» στην οδό Μαιζώνος στην Πάτρα, στέλνοντας στην ανεργία τους έξι εργαζόμενούς του, ανάμεσά τους και μητέρα δύο παιδιών κάτω των 3 ετών.

Το κατάστημα πωλείται franchise σε ιδιώτη και η εταιρεία αποφάσισε να το κλείσει, απολύοντας τους εργαζόμενους. Οπως καταγγέλλουν, θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να μεταφερθούν σε άλλο κατάστημα του Ομίλου του ΟΤΕ στην Πάτρα, τα οποία έχουν και ανάγκη από εργαζόμενους και όχι να απολυθούν έτσι απλά, μετά από 20 χρόνια δουλειάς.

Με ανακοίνωση του το Σωματείο των Εργαζομένων της Cosmote καταγγέλλει τις απολύσεις.

Ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Cosmote Βασίλης Κατσαρός σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:

«Κέρδη πολλά, φήμη μεγάλη!!!
Όμως, προέβησαν σε 6 απολύσεις στη καρδιά της Πάτρας απο τη Γερμανός ΑΒΕΕ, κλείνοντας το κεντρικό κατάστημα της οδού Μαιζώνος. Στιγνές απολύσεις σε μια εποχή που η κυβέρνηση δεσμεύεται για την επιβράβευση των εταιριών που θα προσλαμβάνουν!!! Τόσο άψυχα!!! Για 19 χρόνια δίνεις το είναι σου και οι διοικήσεις που έρχονται και παρέρχονται με τις ορέξεις τους η κάθε μια, σε μεταφράζουν υστερα απο τοσα χρόνια μόνο σε αριθμούς. Τι και αν έχεις 2 ανήλικα τέκνα κάτω των 3 ετων, τι και αν έκανες σχέδια για το μέλλον σου? Έρχονται ένα ωραίο πρωϊνό μετά απο 20 χρόνια και λένε στους συναδέλφους σου, στο κεντρικό καταστημα της Πάτρας πως, πωλείται franchise σε καποιο ιδιώτη και πηγαίνετε όλοι στα σπίτια σας!!! Ούτε καν δεν έκατσαν λεπτό να εξετάσουν ανάγκες, κοινωνικά κριτήρια και να τους μεταφέρουν σε κάποιο άλλο κατάστημα του Ομίλου ΟΤΕ που δόξα τω θεώ εχουμε 3 στη Πάτρα και απο ελλείψεις? Άλλο τιποτα!!! Λάβαμε απλά ενα ξερό και απογυμνωμένο ΟΧΙ απο τη πλευρά τους, στην όποια προσπάθεια μας για παραμονή των συναδέλφων και αξιοποίησης τους σε άλλο καταστημα της Πόλης!!!
Έίναι αυτές οι στιγμές που λες….
δεν θα ηρεμήσω αν δεν δικαιωθούν οι συνάδελφοι μας, αν δεν φτάσει η μέρα που θα γυρίσουν πίσω στις οικογένειες τους με το χαμόγελο οτι μπορούν και πάλι να τους προσφερουν όλα όσα πρόσφεραν μέχρι τώρα κάθε μήνα στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό και τους τα στέρησαν σήμερα, έτσι ξαφνικά, μετά απο προσφορά 20 ετών!!!!»

Η ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων:

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.