Ο ΝΟΠ ανανέωσε με τον Λευτέρη Μήτρακα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η διοίκηση του ΝΟΠατρών, μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε με τον προπονητή Λευτέρη Μήτρακα, ήρθε σε συμφωνία και ανανέωσε τη συνεργασία μαζί του για τα επόμενα 2 χρόνια.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Η επιτυχημένη πορεία της κολύμβησης του ΝΟΠατρών που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια συνεχίζεται. Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή του τμήματος κολύμβησης της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας του ΝΟΠ Λευτέρη Μήτρακα για τη σωστή οργάνωση και προπόνηση των αθλητών προκειμένου να ανταποκριθούν και να ξεπεράσουν τα όριά τους. Όλοι οι άνθρωποι από την πλευρά του ΝΟΠ, αθλητές, γονείς και διοίκηση αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του, έναν ακούραστο προπονητή με γνώση και όρεξη να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα αθλητών που θα πρωταγωνιστεί σε αναγνωρισμένες κολυμβητικές διοργανώσεις».

Η δήλωση του προπονητή Λευτέρη Μήτρακα για τη συνεργασία με το ΝΟΠατρών:

«Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας μου με το ΝΟΠ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το σύλλογο, τη διοίκηση, τους αθλητές μου, καθώς και τους γονείς για τη συμπαράσταση στον δύσκολο αγώνα που καταβάλουμε καθημερινά. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο όμιλος έχει μπει σε ένα σωστό μονοπάτι, οι αθλητές εξελίσσονται φυσιολογικά χρόνο με το χρόνο και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ορατά. Οι στόχοι για το μέλλον είναι ακόμα πιο υψηλοί και θεωρώ ότι με σωστό προγραμματισμό και πολύ σκληρή δουλειά ο ΝΟΠατρών τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί στις πισίνες!

Περιμένουμε όλο τον κόσμο της Πάτρας να έρθει, να δει και να στηρίξει το ΝΟΠ, να γίνουν μέλη και να φέρουν τα παιδιά τους σε ένα περιβάλλον υγιές και ευχάριστο. Με αρχή την άθληση των παιδιών από έμπειρους γυμναστές ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στο άθλημα της κολύμβησης, εξασφαλίζουμε την συνεχή και ανοδική πορεία τους στα αγωνιστικά τμήματα από τα οποία με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούν να προκύψουν κολυμβητές που θα συμμετάσχουν σε μεγάλες διοργανώσεις».

Η συνέχεια για φέτος έρχεται με τη συμμετοχή όλων των αθλητών (έπιασαν τα απαραίτητα όρια συμμετοχής) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται σε λίγες μέρες σε Θεσσαλονίκη και Βόλο χωριστά για την κάθε ηλικιακή αγωνιστική κατηγορία.

Ελπίζουμε και με τις αντίστοιχες διακρίσεις στις πρώτες θέσεις στο βάθρο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.