Ο Νίκος Τζουρούδης στη Γιουβέντους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ελληνας γιατρός, Νίκος Τζουρούδης, αναλαμβάνει υπεύθυνος για την πρώτη ομάδα της Γιουβέντους, πλαισιώνοντας τον Μαουρίτσιο Σάρι και λαμβάνοντας φροντίδα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους υπόλοιπους μπιανκονέρι σταρ.

Το νο2 στο ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ιταλίας – γενικός επικεφαλής είναι ο Λούκα Στεφανίνι – έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα της αθλητιατρικής και φυσιοθεραπευτικής αγωγής.

Θήτευσε μεταξύ άλλων ως γιατρός της Ιταλικής Ομοσπονδίας Στίβου σε παγκόσμιους, πανευρωπαϊκούς και Ολυμπιακούς αγώνες. Ήταν υπεύθυνος αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων στο Sport Clinic Center Firenze.

Η εμπειρία του αντικατοπτρίζεται και στη δουλειά που έχει κάνει ως επικεφαλής ιατρικών επιτελείων ποδοσφαιρικών ομάδα. Στην Ελλάδα έχει περάσει τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο κι από τον Ολυμπιακό.

Στην Ιταλία από τις Μπρέσια και Κιέβο Βερόνα, στη Ρουμανία από τη Στεάουα, στη Σαουδική Αραβία από την Αλ Χιλάλ, στα ΗΑΕ από την Αλ Άιν και στην Αγγλία από τη Γουέστ Χαμ. Μέχρι πρότινος ήταν στην Κύπρο ως επικεφαλής ιατρικού επιτελείου στο ΑΠΟΕΛ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.