Νέες Ταινίες: «Η Κόκκινη Τζόαν», «Η Ληστεία της Στοκχόλμης» και Τζιμ Τζάρμους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τζούντι Ντεντς και Έλεν Μίρεν -σε διαφορετικές ταινίες- «Η Κυρία Εξαφανίζεται» του Χίτσκοκ, «Anna» από τον Λικ Μπεσόν. Μία κινηματογραφική εβδομάδα με άρωμα γυναίκας και στο… βάθος, αγαπημένος, ανατρεπτικός Τζιμ Τζάρμους, με το πολυσυζητημένο «The Dead Don’t Die» (και το μισό Χόλιγουντ στο καστ), την ταινία με την οποία άνοιξε το φετινό Φεστιβάλ των Καννών.

«Οι Νεκροί δεν Πεθαίνουν» του Τζιμ Τζάρμους

Σε μια ήσυχη, σχεδόν βουβή πόλη του Σέντερβιλ στην Αμερική, κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Το φεγγάρι τις τελευταίες μέρες φέγγει πολύ έντονα και έχει κατέβει ανεξήγητα χαμηλά. Οι ώρες της ημέρας μπερδεύονται, το φως του ήλιου χάνεται, ενώ τα ζώα συμπεριφέρονται παράξενα. Οι δημοσιογραφικές ανταποκρίσεις είναι ανησυχητικές και οι επιστήμονες απορούν. Κανείς όμως δεν μπορεί να προβλέψει την κατάρα που θα έρθει να σκεπάσει σύντομα αυτήν τη μικρή πόλη. Οι νεκροί δεν πεθαίνουν. Γίνονται αιμοδιψή ζόμπι και σηκώνονται απ’ τους τάφους τους για να κάνουν άγριες επιθέσεις στους ζωντανούς και να τους φάνε. Οι κάτοικοι της επαρχιακής πόλης πρέπει να παλέψουν για την επιβίωσή τους.

Το σχόλιο του Τζάρμους για τις ΗΠΑ του Τραμπ.

Παίζουν: Μπιλ Μάρεϊ, Άνταμ Ντράιβερ, Τίλντα Σουίντον, Κλόι Σεβινί, Στιβ Μπουσέμι, Ντάνι Γκλόβερ, Ρόζι Περέζ, Ίγκι Ποπ, Σελίνα Γκόμεζ και Τομ Γουέιτς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.