Μητσοτάκης: Δώστε μου δύναμη να διαπραγματευτώ ως ισχυρός πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες Πηγή: www.lifo.gr

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύθηκε πως η πρώτη προτεραιότητα του κόμματός του θα είναι η δημιουργία «πολλών και καλών» νέων θέσεων εργασίας, και η υποστήριξη της μεσαίας τάξης που, κατά τον ίδιο, η τρέχουσα κυβέρνηση «φρόντισε να διαλύσει μέσα από την υπερβολική υπερφορολόγηση».

Για το ζήτημα της ασφάλειας είπε ότι αποτελεί αδιαπραγμάτευτο πυλώνα του προγράμματός του, αφήνοντας αιχμές και για το άσυλο στα πανεπιστήμια που έχει προαναγγείλει ότι θα το καταργήσει. «Για εμένα η ασφάλεια είναι απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη πολιτική προτεραιότητα. Οι Έλληνες θα αισθάνονται και πάλι ασφαλείς στα σπίτια τους. Οι μπαχαλάκηδες θα εξοβελιστούν από τα πανεπιστήμια. Οι πάσης φύσης Ρουβίκωνες θα σταματήσουν να έχουν ασυλία».

«Δώστε μου τη δύναμη την επόμενη ημέρα να πάω στις Βρυξέλλες ως ισχυρός πρωθυπουργός για να διαπραγματευτώ μειωμένα πρωτογενή πλεονάσματα, για να μπορούμε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο τους φόρους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική μνεία και στη Συμφωνία των Πρεσπών και υποσχέθηκε να περιορίσει τις συνέπειες από την «πολύ κακή συμφωνία», όπως την χαρακτήρισε. «Την επόμενη ημέρα πρέπει να είμαστε ισχυροί, για να δώσουμε τον αγώνα και για την Μακεδονία. Για την πραγματική, την αυθεντική Μακεδονία. Να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες από μια πολύ κακή συμφωνία την οποία κάποιοι υπέγραψαν ερήμην του ελληνικού λαού».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παραίνεσε, τέλος, τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους να μην «χαραμίσουν» την επιλογή τους σε μικρά κόμματα τα οποία «εξέφρασαν την οργή μιας προηγούμενης περιόδου».«Μην πιστεύετε τους διάφορους πατριδοκάπηλους οι οποίοι σας δελεάζουν με ψεύτικες υποσχέσεις. Η μόνη δύναμη ασφάλειας, σιγουριάς και σταθερότητας που μπορεί να κάνει τις ζωές σας καλύτερες είναι η Νέα Δημοκρατία», κατέληξε.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.