«Λόγω Τιμής»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου, 20 χρόνια μετά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το «Λόγω Τιμής», η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, επιστρέφει στη μικρή οθόνη 20 χρόνια μετά, με νέα επεισόδια.

Το βράδυ της Κυριακής, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του νέου κύκλου, σε σκηνοθεσία του Λάμπη Ζαρουτιάδη και σενάριο της Μιρέλλα Παπαοικονόμου. Η παρέα πλέον ζει στην Αθήνα, έχει να «αφηγηθεί» νέες ιστορίες, να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις, ανατροπές και να γνωρίσει νέα πρόσωπα στην πορεία. Τα νέα επεισόδια θα προβληθούν στον ΣΚΑΙ.

Ο πρώτος κύκλος παρουσίαζε την ιστορία της νεαρής παρέας στην Πάτρα, που δίνουν λόγο τιμής ότι θα μείνουν για πάντα «δεμένοι», για πάντα μαζί ο,τι κι αν γίνει. Ο Μάνος, η Ηρώ, η Μάνια, ο Μιχάλης, η Αθηνά, ο Άρης και ο Βασίλης μαλώνουν, απογοητεύονται, ερωτεύονται στην Αθήνα, στο τέλος όμως θα παραμείνουν και πάλι ενωμένοι.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Άλκης Κούρκουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Βίκυ Βολιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Αγγελική Δημητρακοπούλου, Μαρία Ναυπλιώτου και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Το «Λόγω Τιμής» είχε προβληθεί την τηλεοπτική σεζόν 1996 -1997 και η σειρά είχε ταυτιστεί με το τραγούδι των τίτλων αρχής «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», που είχε ερμηνεύσει ο Γεράσιμος Ανδρεάτος σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου και στίχους του ποιητή Μιχάλη Γκανά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.