Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχω έτοιμη τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης – Έχω σχέδιο 4ετιας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Έχω σχέδιο 4ετίας και ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, εξηγώντας πως δεν έχουμε άλλες εκλογές μπροστά μας και η πολιτική σταθερότητα πολύ σημαντική. «Η ισχυρή εντολή που ζητάω θα μας δώσει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουμε το πρόγραμμά μας» πρόσθεσε.

Σχετικά με τη σύνθεση της κυβέρνησής του είπε πως την έχει έτοιμη και κάποιοι που περιλαμβάνονται σε αυτήν ήδη το γνωρίζουν.

Το ζήτημα, συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του Αντέννα, είναι «να φύγουμε από την πολιτική του θυμού και της αντιπαράθεσης, να πάμε στη λογική της λελογισμένης ελπίδας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  αναφέρθηκε και στο ναυάγιο του ντιμπέιτ, επισημαίνοντας ως είχε συμφωνηθεί ημερομηνία για την 1η Ιουλίου αλλά μετά ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως θα είναι στις Βρυξέλλες, ενώ τελικά ήταν στην Κρήτη, σε προεκλογική συγκέντρωση. «Θα ήταν χρήσιμο να γίνει» πρόσθεσε «αλλά συνολικά έχω αντιπαρατεθεί με τον κ. Τσίπρα στη Βουλή 42 φορές, οι πολίτες μας ξέρουν» κατέληξε.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.