Κρόος: “Μπορείς να γίνεις ηλίθιος από ήρωας σε μία βδομάδα”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O μέσος της Ρεάλ, Τόνι Κρόος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Βερολίνο, όπου έκανε πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής, στο πλαίσιο της προβολής του ντοκιμαντέρ, μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου που έδωσαν το παρών στο φεστιβάλ και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ως αθλητής, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως στην Ισπανία μπορείς να μετατραπείς από ήρωας σε αποδιοπομπαίος τράγος μέσα σε μία βδομάδα.

“Η ταινία σημαίνει πολλά για εμένα. Ήταν μία δύσκολη απόφαση για εμένα, αλλά στο τέλος αποδέχθηκα την πρόταση και είμαι χαρούμενος που το έκανα”, ανέφερε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για την ποδοσφαιρική καριέρα του, σχολίασε:

“Μερικές φορές αισθάνεσαι πως πολλά πράγματα εξαρτώνται από το ποδόσφαιρο. Στην Ισπανία, το φαινόμενο είναι πιο ακραίο. Τη μία βδομάδα μπορεί να είσαι ο μεγαλύτερος ήρωας και την επόμενη ο μεγαλύτερος ηλίθιος. Όμως, προσωπικά, το βλέπω από μία πιο ρεαλιστική πλευρά. Δεν ασχολούμαι με τις ακραίες εκφράσεις και γι’ αυτό το λόγο τα έχω πάει καλά. Νομίζω πως οφείλω ένα ευχαριστώ στην οικογένειά μου για τον τρόπο που με ανέθρεψαν. Για εμένα, η οικογένεια είναι πολύ σημαντική. Έχω μία γυναίκα που με προσέχει και μου κρατάει τα πόδια στο έδαφος”.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.