Κοζάνη: Ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό για την ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ο σύζυγος της άτυχης Χρυσούλας Βλάχου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στην Κοζάνη.

Το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα την ενοχή του συζύγου της Χρυσούλας Βλάχου ενώ ο εισαγγελέας πρότεινε να μην αναγνωριστεί στον κατηγορούμενο κανένα ελαφρυντικό, ούτε αυτό του πρότερου έντιμου βίουπου του αναγνωρίστηκε σε πρώτο βαθμό. Στην προηγούμενη συνεδρίαση ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης κατά του κατηγορουμένου προτείνοντας τότε την ενοχή του.

«Γιατί καταδικάζετε έτσι έναν αθώο;»

Η κόρη του κατηγορουμένου πριν την απόφαση του δικαστηρίου φώναξε πως ο πατέρας της είναι αθώος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί καταδικάζετε έτσι έναν αθώο; Γιατί μου στερείτε τον πατέρα μου;» μέσα σε φορτισμένο κλίμα.

Η απόφαση του Εφετείου Κοζάνης βγήκε την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, σε μια πολύκροτη δίκη που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019 και ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου 2019. Ο ίδιος σε πρώτο βαθμό είχε καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση και σήμερα 16 Ιουλίου 2019 στα δικαστήρια της Κοζάνης γράφτηκε ο επίλογος της υπόθεσης με την καταδικαστική και πάλι απόφαση εις βάρος του, αυτή τη φορά με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Και σήμερα συγγενείς και φίλοι της οικογένειας Βλάχου βρέθηκαν από νωρίς στα Δικαστήρια της Κοζάνης, οι οποίοι χειροκρότησαν κατά την απόφαση του δικαστηρίου, εμφανώς συγκινημένοι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.