Φθιώτιδα: 31χρονος βρήκε τον πατέρα του νεκρό σε λίμνη αίματος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νεκρός στο ποιμνιοστάσιο του στην περιοχή Λιβάδι της Φθιώτιδας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ένας 67χρονος κτηνοτρόφος.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε από τον ίδιο του το γιο, μέσα σε μια λίμνη αίματος με την κυνηγετική καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να βάλει τέλος στη ζωή του δίπλα του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lamia Report, οι δύο άνδρες είχαν πάει μαζί το πρωί στο ποιμνιοστάσιο, όμως ο 31χρονος γιος χρειάστηκε να φύγει για κάποια δουλειά και επέστρεψε πίσω το μεσημέρι, βρίσκοντας τον πατέρα του νεκρό.Στο σημείο μετέβη το Εγκληματολογικό για την εξέταση του χώρου και του όπλου, που φαίνεται ότι είναι το μέσο που έκοψε το νήμα της ζωής του 67χρονου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 67χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο κανείς ακόμη δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν επρόκειτο για αυτοχειρία ή ακόμη και για ατύχημα, καθώς ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας, ένας 62χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, με την καραμπίνα που είχε στο σπίτι του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.