Εθνική Ελλάδας: Φύσσας για τεχνικός διευθυντής στη “γαλανόλευκη”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε μια νέα περίοδο αναμένεται να περάσει η εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο Ανδρών, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Τον ίδιο δρόμο πήραν και οι Άγγελος Μπασινάς και Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Αυτό σημαίνει ότι η «γαλανόλευκη» ψάχνει τόσο τον νέο της προπονητή όσο και συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Ολλανδός Τζον Φαν’ τ Σιπ είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Ωστόσο, θα χρειαστεί να αποκτηθεί και τεχνικός διευθυντής, με το όνομα του Τάκη Φύσσα να είναι σε πρώτο πλάνο.

Ο βετεράνος αριστερός μπακ, ο οποίος είχε σηκώσει το Euro του 2004 με την ομάδα, είχε τον συγκεκριμένο ρόλο επί έξι χρόνια (2008-2014), αναλαμβάνοντας από την εποχή του Ότο Ρεχάγκελ και στη συνέχεια συνεργάστηκε και με τον Φερνάντο Σάντος. Με άλλα λόγια, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση. Ωστόσο, αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, έχοντας τον ρόλο του διευθυντή των Ακαδημιών.

Η ΕΠΟ ψάχνει αρκετά την περίπτωσή του, αλλά δεν περιορίζεται σε ‘έναν υποψήφιο, καθώς υπάρχουν και εναλλακτικές. Πάντως, στην Ομοσπονδία είναι δεδομένη η προτίμηση προς το πρόσωπο του Φύσσα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.