Δεν χρειαζόμαστε άλλα κυνοκομεία, χρειαζόμαστε παιδεία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

της Αλεξάνδρας Δημοπούλου

Ο γλυκύτατος Πητ, έρχεται να επιβεβαιώσει τη φωνή και επιμονή μας τα τελευταία χρόνια: «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ‘ΑΛΛΑ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ!»
Η Ελλάδα είναι γεμάτη πια από κυνοκομεία κολαστήρια που δήμοι και αρμόδιοι αδυνατούν να διαχειριστούν.
Λοιπόν ακούστε μας: «Ακόμα κι αν όλη τη χώρα την κάνετε ένα τεράστιο κυνοκομείο, τίποτα δεν θα αλλάξει, τίποτα δεν θα διορθωθεί, αν δεν αλλάξει ο τρόπος σκέψης. Αν δεν αλλάξει η κουλτούρα μας και η στάση μας απέναντι στα ζώα».
Κανένας «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» δεν θα προσφέρει και δεν θα βελτιώσει τίποτα. Απλά θα καταρρεύσουμε όλοι μαζί ενώ εκατοντάδες χιλιάδες ζώα θα εξακολουθούν να κακοποιούνται καθημερινά. Χρειάζεστε συμβούλους που γνωρίζουν περισσότερα για τα ζώα. Μην παίρνετε αποφάσεις και σπαταλάτε χρήματα εκεί που δεν πρέπει. Θέλουμε Πολιτισμένη Ελλάδα. Χρειάζεται να αλλάξει η νομοθεσία. Χρειάζεται ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΑΙΔΕΙΑ για όλες τις ηλικίες.
Η θλιβερή σημερινή ιστορία:Ο φουκαράς ο πιτμπουλάκος, αφαιρέθηκε το μεσημέρι από ένα σπίτι όπου βρισκόταν ξεχασμένος σε βεράντα, χωρίς φαγητό και νερό, ενώ ένα άλλο σκυλί βρέθηκε πεθαμένο στο ίδιο σπίτι στο πίσω μπαλκόνι. Δεν το προλάβαμε.
Όλα έγιναν μετά από καταγγελία με παρέμβαση της Αστυνομίας και Εισαγγελική εντολή. Εξαιρετική η παρέμβαση και πολύ ευγενική η επικοινωνία μαζί μας από το 3ο Αστυνομικό τμήμα Πατρών. O Αξιωματικός υπηρεσίας, αφοπλιστικός ομολογώ. Είδα μπροστά μου τους αστυνομικούς να εκφράζουν μεγάλη συμπόνια και αγωνία για τον διψασμένο και πεινασμένο Πητ.Έτρεμαν τα πόδια του τις πρώτες στιγμές στην προσπάθειά του να κατέβει κάτι σκαλιά.
Έχει σχηματιστεί δικογραφία και ο Πητ βρίσκεται για νοσηλεία στο κτηνιατρείο της κας Μπουρδάκου.
Κάνω έκκληση να βρεθεί μια αγκαλιά για τον Πητ.
Είναι συντροφικός, γλυκός, έξυπνος, υπάκουος, και …τύπος της παρέας!
Αν κλειστεί σε πανσιόν ή σε κυνοκομείο θα μαραζώσει, δεν θα επιβιώσει. Χρειαζόμαστε μια αγκαλιά με ειλικρινή αγάπη για τον ταλαιπωρημένο Πητ. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου: https://www.facebook.com/alexandra.dimopoulou.10

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.