Χωρίς προηγούμενο: Sold out σε 60 λεπτά η συναυλία των Florence & The Machine

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χρειάστηκαν μόλις 60 λεπτά από τη στιγμή που άνοιξε σήμερα, Παρασκευή, η προπώληση εισιτηρίων για να γίνει sold out η συναυλία των Florence & The Machine στο Ηρώδειο την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019. Ωστόσο, το συγκρότημα ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Facebook και δεύτερη ημερομηνία στο Ηρώδειο, στις 22 Σεπτεμβρίου. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου και ώρα 11:00 το πρωί.


«Η πρώτη συναυλία στην Ακρόπολη είναι sold out. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα υπάρξει και δεύτερη συναυλία στις 22 Σεπτεμβρίου. Η προπώληση ξεκινάει στις 10 Ιουλίου», γράφει η ανάρτηση στο Facebook.
Η αγάπη του ελληνικού κοινού για τη Florence και το συγκρότημα επιβεβαιώθηκε καθώς τα εισιτήρια πωλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ και η προσμονή των θαυμαστών να δουν live στη σκηνή τη Florence, είναι μεγάλη. Σημειώνεται ότι ενας μεγάλος αριθμός εισιτηρίων πωλήθηκε μέσω της ηλεκτρονικής προπώλησης σε εκείνους που από νωρίς περίμεναν να «ανοίξει».
Η Florence, η οποία βρίσκεται σε περιοδεία από τον Αύγουστο του 2018, διέκοψε τις διακοπές της, σύμφωνα με τους διοργανωτές της συναυλίας, για να ετοιμαστεί για το show στο Ηρώδειο.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.