Χιλιάδες συνωμοσιολόγοι ετοιμάζουν απόβαση στο Λοχ Νες για να «ξετρυπώσουν» τη Νέσι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά το «φιλόδοξο» σχέδιο για την κλοπή εξωγήινων μυστικών από την «Περιοχή 51» στη Νεβάδα, στο οποίο μπήκε γρήγορα μπλόκο από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, οι απανταχού συνωμοσιολόγοι επιστρέφουν με μια νέα αποστολή: να «ξετρυπώσουν» τη Νέσι, το περιβόητο τέρας της λίμνης Λοχ Νες στα Χάιλαντς της Σκωτίας.
Και σε αυτή την περίπτωση το κάλεσμα έχει γίνει μέσω Facebook και αναφέρει: «Να ταράξουμε το Λοχ Νες, η Νέσι δεν μπορεί να κρυφτεί από όλους εμάς». Ως ημερομηνία εκτέλεσης αυτής της αποστολής αναφέρεται η 21η Σεπτεμβρίου ενώ μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πάνω από 65.000 χρήστες, σύμφωνα με το RT.
«Ο καιρός τώρα είναι να βρούμε αυτό το μεγάλο παιδί», αναφέρει η περιγραφή της εκδήλωσης στο Facebook, αν και δεν λέει τι πρόκειται να κάνουν οι παρευρισκόμενοι με το τεράστιο πλάσμα αν το βρουν και το πιάσουν.


Αν και η ύπαρξη του θρυλικού τέρατος έχει διαψευσθεί με κάθε επισημότητα, η περιοχή του Λοχ δεν είναι απαγορευμένη ζώνη, όπως συμβαίνει αντίστοιχα με την «Περιοχή 51», για την οποία η CIA αρνείτο ακόμη και την ύπαρξή της μέχρι πριν από λίγα χρόνια.
«Δεν υπάρχει πραγματικά ανάγκη να κάνουμε επιδρομή στο Λοχ Νες, δεδομένου ότι είναι ανοιχτό στο κοινό όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο»,επεσήμανε στο CNN η Γκέμμα ΜακΝτόναλτν η εκπρόσωπος του Royal National Lifeboat Institution που επιβλέπει το Λοχ.
Οι κυνηγοί της Νέσι μπορεί να μην χρειάζεται να ανησυχούν για ένοπλους φύλακες, αλλά θα αντιμετωπίσουν ψυχρές θερμοκρασίες καθώς στη λίμνη μήκους 35 χλμ. επικρατούν θερμοκρασίες της τάξης των 6 βαθμών Κελσίου και κύματα που φτάνουν τα 4 μέτρα ύψος ενώ το βάθος της φτάνει τα 229 μέτρα.
Ο μύθος με το υποτιθέμενο τέρας που ζει στη λίμνη πρωτοεμφανίστηκε στη λαογραφία τον 19ο αιώνα και έκτοτε ολόκληρη η περιοχή έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης για εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.