Άρχισαν τα… όργανα στην τοπική ΝΔ! (Έξω από δόντια μίλησε η Έλενα Κονιδάρη, συγκεκαλυμμένες αιχμές από Φωτήλα…)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στον απόηχο των βουλευτικών εκλογών της περασμένης Κυριακής, δημοσιοποιήθηκαν δυο ευχαριστήριες, τρόπον τινά, επιστολές, προς τους ψηφοφόρους τους, μια από τον εκ νέου βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Ιάσονα Φωτήλα, και μια από την υποψήφια του Κόμματος Έλενα Κονιδάρη, στις οποίες αφήνοντες σαφείς αιχμές κατά των πρακτικών που υιοθέτησαν μερικοί συνυποψήφιοί τους, με στόχο να επικυριαχήσουν στην κάλπη.
Ο μεν κ. Φωτήλας άφησε να εννοηθεί πως για κάποιους υπήρχε γραμμή να ψηφιστούν, που σημαίνει ότι ήσαν, εμμέσως πλην σαφώς, ετερόφωτοι, ενώ οι ψήφοι του ιδίου ήσαν προσωπικές (σ.σ.: είναι όντως ακριβές αυτό…), κάτι δηλαδή που δείχνει και την εν γένει δυναμική του…
Η δε κυρία Κονιδάρη, μίλησε έξω από τα δόντια, αναφερόμενη σε «”συναλλαγές” και συμπράξεις», επισημαίνοντας πως «έχω το δικαίωμα να κρίνω και πρακτικές που δεν μας τιμούν παραταξιακά….».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΗΛΑ

14.873 Ευχαριστώ (σ.σ.: όσες και οι ψήφοι που έλαβε)… Για το συγκλονιστικότερο μήνα της ζωής μου. Για το αντίκρυσμα που δίνετε στους αγώνες όλων μας. Για το κουράγιο. Για τις αγκαλιές. Για το χέρι που μου έσφιξες. Για το πείσμα σας, ότι η Αχαΐα μπορεί καλύτερα. Για την κοινή μας πίστη στο όραμα του Κυριάκου. Για την ενίσχυση της φωνής του Κέντρου, της μεταρρύθμισης, της μετριοπάθειας, της λογικής… Μα πάνω απ’ όλα, σας ευχαριστώ, γιατί γνωρίζω, ότι δεν ήμουν επιλογή γραμμής, αλλά επιλογή καρδιάς.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΝΙΔΑΡΗ

Στον #επίλογο αυτής της εκλογικής αναμέτρησης… Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν και μια – μια σας για την στήριξη, την έμπρακτη αγάπη και τον εθελοντικό αγώνα που δώσατε μου μαζί μου!
Με ξέρετε και σας ξέρω χρόνια… Δ ε ν γνωριζόμαστε τώρα, ούτε ασχολήθηκα ευκαιριακά ή καιροσκοπικά με την πολιτική και τα κοινά…
Δυστυχώς όμως η πολιτική δ ε ν διέπεται πάντα, ούτε από καλές ούτε απο αγνές προθέσεις…Τα παραπολιτικά παρασκήνια και οι ειδικού τύπου “συναλλαγές” και συμπράξεις, έδωσαν δυστυχώς βροντερό παρόν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, δημιουργώντας δεδομένα που προβλημάτισαν πολλούς, για το αν τελικά η πολιτική αποτελεί ένα δρόμο προσφοράς στα κοινά ή αν έχει τελικά άλλη στόχευση…Συγχαίρω θερμά την Νέα Δημοκρατία για την Νίκη της, παραμένω αταλάντευτα στο πλευρό της παράταξης μας, διατηρώντας όμως το δικαίωμα να κρίνω και πρακτικές που δεν μας τιμούν παραταξιακά… Γιατί τελικά μας αξίζουν καλύτερα!!!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.