Αυτοκίνητο έκοψε στύλο του ΟΤΕ στη Φθιώτιδα -Η κολόνα παραμένει δεμένη με σχοινιά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα τροχαίο ατύχημα σε χωριό της Φθιώτιδας έκοψε στα δύο μια κολόνα του ΟΤΕ πριν από 10 ημέρες. Ωστόσο, ο στύλος τηλεπικοινωνιών παραμένει δεμένος πρόχειρα με σχοινιά ως και σήμερα.

Ήταν απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουλίου 2019, όταν επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στο Παλαιοχώρι Δωριέων του Δήμου Αμφίκλειας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με κολόνα του ΟΤΕ. Πολύ γρήγορα κινητοποιήθηκαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι επιβαίνοντες βγήκαν όλοι σώοι από το όχημα, καθώς φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ενώ άνοιξαν και οι αερόσακοι.

Δεμένη με σχοινιά παραμένει η κολόνα στη Φθιώτιδα

Ο στύλος όμως του ΟΤΕ κόπηκε στη μέση, σύμφωνα με το lamiareport και έμεινε στον αέρα. Η Πυροσβεστική μερίμνησε να τον δέσει προσωρινά με σκοινιά έως ότου να αναλάβει η τεχνική υπηρεσία. Μετά από τόσες ημέρες όμως, παραμένει στην ίδια κατάσταση με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν θορυβηθεί και να απευθύνουν έκκληση προς κάθε κατεύθυνση.

Είναι πραγματικά σοβαρό από τη στιγμή που με το τροχαίο δεν είχαμε κάτι κακό, να δημιουργηθεί θέμα γιατί δεν γίνονται τα αυτονόητα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.