Αυτό είναι το κόλπο για να μην σας τσιμπάνε τα κουνούπια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μη σας τσιμπάνε τα κουνούπια αλλά ξέρατε ότι υπάρχει μια φυσική εναλλακτική λύση; Και είναι πραγματικά απλή όσο το να έχετε συγκεκριμένες γλάστρες στο σπίτι σας ή ακόμα καλύτερα να φτιάξετε το δικό σας απωθητικό κουνουπιών.

Το μόνο που χρειάζεται είναι φυσικά βοτανικά έλαια και εκχυλίσματα που είναι διαθέσιμα στην αγορά και μπορούν να κάνουν εξίσου αποτελεσματικά την δουλειά με χημικά εντομοαπωθητικά χωρίς να έχουν επιβλαβείς παρενέργειες όπως:

-Αιθέριο έλαιο φύλλων κανέλας
-Έλαιο βανίλιας αναμεμειγμένο με ελαιόλαδο
-Αιθέριο έλαιο Catnip
-Αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου: Αυστραλιανή έρευνα του έδειξε ότι ένα μείγμα με 32% έλαιο ευκαλύπτου παρέχει προστασία από τα κουνούπια για τρεις ώρες
-Ή ακόμα να κάνετε ντους με σαπούνι citronella και στη συνέχεια βάλτε 100% καθαρό αιθέριο έλαιο citronella στο δέρμα σας.

Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήστε μια φυσική φόρμουλα που περιέχει ένα συνδυασμό από citronella, αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου, αιθέριο έλαιο μέντας και βανιλίνη για να απωθήστε τα κουνούπια από το δέρμα σας.

Ένας άλλος τρόπος είναι η κατανάλωση τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β1 που παράγει μια μυρωδιά που απωθεί τα θηλυκά κουνούπι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.