Τα 6 πιο τρελά πράγματα που έχουν κάνει αεροσυνοδοί για τους επιβάτες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι αεροσυνοδοί δεν υπάρχουν μόνο για να μας προσφέρουν ποτά και φαγητό κατά την διάρκεια μιας πτήσης, αλλά πρωταρχικός τους ρόλος είναι να διατηρούν τους επιβάτες ασφαλείς.

Μερικοί, όμως, δεν κάνουν μόνο ότι ορίζει η δουλειά τους αλλά κυριολεκτικά κάνουν ότι μπορούν ώστε να είναι ευχαριστημένοι οι επιβάτες όπως το να δώσουν οδηγίες ασφαλείας με χιουμοριστικό τρόπο ή να θηλάσουν το μωρό τους.

Σας φαίνεται περίεργο;

Ακολουθούν 6 από τα πιο παράξενα πράγματα που έχουν κάνει αεροσυνοδοί για να ευχαριστήσουν τους επιβάτες τους!

1. Ένας υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας Delta έδωσε ιδιαίτερη προσοχή σε έναν 4χρονο επιβάτη, διαβάζοντάς του βιβλία και παίζοντας με τα παιχνίδια του

Είχε καθυστερήσει η πτήση της οικογένειας και ο μικρός έδειξε στην αεροσυνοδό το βιβλίο του και τα παιχνίδια του.

«Κατέληξα να του διαβάζω και τα 10 βιβλία στην τσάντα του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν την εμπειρία», δήλωσε η κα. Σμιθ.

2. Ένας αεροσυνοδός της Southwest Airlines, τραγούδησε μια μπαλάντα για την μητέρα ενός νεκρού αστυνομικού 

Dear Southwest Airlines:So today I got on my flight to Louisville, wearing my headphones, taking up as much space as possible so that no one would sit by me. Sitting comfortably in my personal universe listing to one of my favorite jams, the public address crackled and one of your flight attendants interrupted me. He stated that we had a mother on the flight who’s son had been killed in the line of duty as a state trooper. He then proceeded to sing her a beautiful song. I just want you to know I think we should have more interruptions like this. In fact, it is no interruption at all. It actually makes things quite clear. And it shares, in a public way, a private burden this family carries. – To the flight attendant….thank you for leading us and for honoring them. – To the mother…..”Thank you” seems so utterly inadequate. May you be blessed daily in your thoughts of your son’s service and sacrifice. May heaven give you in abundance what you missed here on earth.

Gepostet von Sean Warren am Freitag, 22. März 2019

Όταν ο Σκοτ Γουίρτ έμαθε πως η μητέρα ενός νεκρού αστυνομικού της Δημόσιας Ασφάλειας ήταν στην πτήση, την τίμησε τραγουδώντας το «You Raise Me Up» του Τζος Γκρόμπαν.

Το βίντεο έχει αποκτήσει πάνω από 142,000 θεάσεις από τότε.

3. Μια άλλη αεροσυνοδός της ίδιας εταιρείας, έδωσε τις οδηγίες ασφαλείας με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο και εμφανίστηκε στην Έλεν Ντετζένερις

Οι επιβάτες συνήθως βαριούνται και δεν προσέχουν όταν οι αεροσυνοδοί αρχίζουν τον γνωστό μονόλογο με τις οδηγίες, αλλά όχι αυτήν την φορά. Η Μέρι Κομπ έκανε όλο το αεροπλάνο να χειροκροτεί και κατέληξε να δίνει συνέντευξη στην Έλεν η οποία την επιβράβευσε με 10.000 δολάρια. Όχι και άσχημα, έτσι;

4. Μια αεροσυνοδός της Hawaiian Airlines πήρε στην αγκαλιά της ένα μωρό που δεν σταματούσε να κλαίει και έκανε τα μαγικά της

Μια μητέρα επιβάτης ταξίδευε με τα τρία παιδιά της και ένα από αυτά άρχισε να κλαίει για πάνω από μισή ώρα και η αεροσυνοδός, Τζίνα Ρέγιες, πήρε το θάρρος να το πάρει στην αγκαλιά της.

«Του τραγούδησα και το έκανα βόλτα πάνω κάτω στο διάδρομο μέχρι που ηρέμησε», δήλωσε η ίδια στο Insider.

5. Οι αεροσυνοδοί της JetBlue έσπασαν το πρωτόκολλο δίνοντας μάσκα οξυγόνου σε έναν σκύλο

Ο Μπερτ, πρόσεξε ότι το ζώο ήταν ανήσυχο και η γλώσσα του είχε γίνει μπλε που σημαίνει πως υπάρχει απουσία οξυγόνου. Όταν το νερό και οι αγκαλιές που του έδωσε δεν πέτυχαν, του τοποθέτησε μια μάσκα οξυγόνου, το οποίο πιθανότητα του έσωσε την ζωή.

«Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς», λέει ο ίδιος.

6. Αεροσυνοδός της Philippine Airlines πρότεινε να θηλάσει το μωρό μιας επιβάτισσας

Η Πατρίσια Οργκάνο άκουσε το μωρό να κλαίει και ρώτησε την μητέρα αν μπορεί να το θηλάσει καθώς, όπως της είπε η μητέρα, της είχε τελειώσει το έτοιμο γάλα. Έτσι εκείνη προσφέρθηκε να το θηλάσει η ίδια.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.