Πάντρεψαν βατράχια για να καλοπιάσουν τους Θεούς της βροχής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια πόλη στην Ινδία πραγματοποίησε μια γαμήλια τελετή για δύο βατράχους με την πεποίθηση ότι θα προκαλέσει βροχοπτώσεις σε μια χώρα, η οποία βρίσκεται στο έλεος της ξηρασίας
Το κύμα καύσωνα έχει σκοτώσει 36 ανθρώπους μέχρι στιγμής, καθώς η πρωτεύουσα Δελχί κατέγραψε την υψηλότερη θερμοκρασία του με 48 βαθμούς, την Τρίτη 11 Ιουνίου, ενώ στην πόλη Τσουρού, η οποία βρίσκεται  στην βορειοδυτική πολιτεία του Ρατζαστάν, παρατηρήθηκαν θερμοκρασίες που άγγιζαν τους 51 βαθμούς.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, στην παραθαλάσσια πόλη Ουντούπι, το φόρουμ πολιτών Καρνατάκα, πραγματοποίησε μια ινδική γαμήλια τελετή για δύο βάτραχους που ονομάζεται Μαντούκα Παρινάγια και η οποία, σύμφωνα με τους «πιστούς», είχε σκοπό να καλοπιάσει τους θεούς της βροχής.
Αφού πρώτα επιλέχτηκε ένας αρσενικός και ένας θηλυκός βάτραχος, στην συνέχεια όπως αναφέρουν οι The India Times και το NDTV, τους δόθηκαν τα ονόματα Βαρούνα και Βάρσα, που παραπέμπουν στον Θεό του νερού και στην εποχή της βροχής αντίστοιχα.
Πριν την άφιξη τους στο ξενοδοχείο Κιντιγούρ για να τελεστεί το μυστήριο, οι μελλόνυμφοι έκαναν τον γύρο της πόλης με ένα τρίκυκλο.
Μετά το τέλος της γαμήλιας τελετής, οι νεόνυμφοι πλέον, αναχώρησαν για την περιοχή της Μαναπάλα, ούτως ώστε να απολαύσουν τον μήνα του μέλιτος, έχοντας στις αποσκευές τους τις ευχές των εκατοντάδων προσκεκλημένων, φίλων και συγγενών, για βίον ανθόσπαρτο και πολλές βροχοπτώσεις.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.