Κλιμάκια της Λαϊκής Ενότητας περιόδευσαν σε Πάτρα και Αίγιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε Πάτρα και Αίγιο σήμερα βρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές και μέλη της Λαϊκής Ενότητας, σε περιοδείες ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Στην Πάτρα, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΛΑΕ, Νίκη Λέφα, Φωτεινή Πηλίου και Γιώργος Ελεζόγλου συνοδευόμενοι από μέλη του κόμματος, βρέθηκαν στην κεντρική λαϊκή αγορά στο κέντρο της Πάτρας, όπου συνομίλησαν με τους πολίτες της πόλης και τους επαγγελματίες της λαϊκής αγοράς.

Η εξάντληση της κοινωνίας από τη συνεχόμενη λιτότητα, αλλά και η αφαίμαξη των μικρομεσαίων επαγγελματιών από την υπέρογκη φορολογία, ως συνέπεια των επιταγών των τριών εφαρμοζόμενων μνημονίων, μονοπώλησαν τις παραπάνω συζητήσεις. Στο Αίγιο, ο υποψήφιος βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Κώστας Γκουλεμάνης συνοδευόμενους από μέλη και νεολαίους της ΛΑΕ περιόδευσαν στην εκεί κεντρική λαϊκή αγορά. Στις επαφές με τους Αιγιαλείς, διαπιστώθηκε μία απογοήτευση του κόσμου που δεν να ελπίζει άμεσα σε κάτι καλύτερο μετά την 7η Ιουλίου, ενώ και το τοπικό πρόβλημα με τα σκουπίδια που έχουν πνίξει την Αιγιάλεια αναφέρθηκε πολλάκις.

Σε Πάτρα, και Αίγιο η Λαϊκή Ενότητα πέρασε το μήνυμα ότι η ψήφος στην ΛΑΕ είναι μία χρήσιμη ψήφος, η ουσιαστική αριστερή αντιπολίτευση στον νεοφιλελευθερισμό και τα μνημόνια που εφαρμόζονται , τα οποία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σκοπεύουν να συνεχίζουν να τα εφαρμόζουν, υπηρετώντας τις αντιλαϊκές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.