Το «The Perfection» είναι το νέο τρομακτικό θρίλερ που έχει προκαλέσει σάλο στα social media

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Netflix βγάζει συνεχώς όλο πιο ωραίες και ενδιαφέρουσες ταινίες και η νέα του δημιουργία δεν αποτελεί καμία εξαίρεση!
Το «The Perfection» είναι το νέο τρομακτικό θρίλερ διάρκειας 90 λεπτών που κυκλοφόρησε στις 24 Μαΐου και ήδη έχει προκαλέσει σάλο στα social media. Οι φαν του είδους ήδη προειδοποιούν ότι όποιος θέλει να το δει, πρέπει να έχει γερό στομάχι.
Μόλις δει κάποιος το τρέιλερ, καταλαβαίνει από τα πρώτα δευτερόλεπτα ότι αυτή η ταινία δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Πρωταγωνιστούν οι Λόγκαν Μπράουνινγκ και Άλισον Γουίλιαμς, σε σκηνοθεσία του Ρίτσαρντ Σέπαρντ.
Τα λίγα που ξέρουμε από την περίληψη για την νέα ταινία είναι ότι αφορά δύο κορίτσια, την Σαρλότ που είναι μια μουσική διάνοια ( Άλισον Γουίλιαμς) η οποία ταξιδεύει στην Σανγκάη για ένα διαγωνισμό μουσικής. Εκεί συναντά τον δάσκαλό της, Άντον (Στίβεν Γουέμπερ) αλλά και το ανερχόμενο αστέρι στην μουσική, Λίζι (Λόγκαν Μπράουνινγκ). Τα δύο κορίτσια έρχονται πολύ κοντά και σύντομα ξεκινούν όλα τα περίεργα συμβάντα ή όπως μας ενημέρωσαν οι χρήστες του Twitter, όλα τα… τα περίεργα συμβάντα που προκαλούν αηδία και τάσεις για εμετό.
Όπως σχολιάζουν οι χρήστες, οι αιματηρές και βίαιες σκηνές στην ταινία έχουν προκαλέσει ημικρανία και σε μερικούς άλλους έχει προκληθεί μέχρι και εμετός. Λένε μάλιστα πως η πλοκή είναι τελείως «άρρωστη» και διαστρεβλωμένη αλλά παροτρύνουν όλους να το δουν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.