Στις 7 Ιουνίου η παράσταση του Κώστα Μαλιάτση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων η παράσταση του Κώστα Μαλιάτση στο Θέατρο Πάνθεον, μεταφέρεται για την Παρασκευή 7 Ιουνίου στην ίδια ώρα και μέρος.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια ήδη, ισχύουν κανονικά για εκείνη την ημέρα, όσοι επίσης θέλουν να τα επιστρέψουν μπορούν να το κάνουν από το ταμείο του Πάνθεον που τα προμηθευτηκαν.

Η προπώληση για όσους ενδιαφέρονται συνεχίζεται κανονικά για τη νέα ημερομηνία.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Η ανακοίνωση

«Η πρώτη solo performance του Κώστα Μαλιάτση είναι γεγονός και έρχεται στη πόλη σου την Πάτρα για μία μοναδική παράσταση!

Special Guest: Σπήλιος Φλώρος

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019
Θέατρο Πάνθεον(Γούναρη 34, Πάτρα, τηλ.2610325778)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση: 9 ευρώ
Ταμείο: 10 ευρώ.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το ταμείο του Πάνθεον καθημερινά 10.00 με 13.00 και 17.00 με 21.00

Η είσοδος του άντρα στα πρώτα –άντα είναι σημείο – σταθμός στη ζωή του και πολλές φορές αφετηρία για όλα εκείνα τα πράγματα που δεν έκανε μέχρι τότε.

Στη περίπτωση του Κώστα Μαλιάτση, ένα από τα πράγματα αυτά είναι η ανάγκη του να παρουσιάσει σε μία πιο «μοναχική» stand up comedy παράσταση, όλες εκείνες τις σκέψεις, στιγμές και fun facts που σκέφτηκε, έζησε, κατέγραψε και τελικά διάλεξε να μοιραστεί με το κοινό του.

Η παράσταση “Ένα για τα –Άντα”, όπου και αν παρουσιάστηκε, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Κατά τη διάρκεια της “παρελαύνουν” άγχος, φοβίες, γάμος, μωρά, γάτες και ένα σωρό άλλα καθημερινά ή λιγότερο καθημερινά πράγματα που ο καθένας μας συναντά κατά τη διάρκεια της ζωής του, όλα μέσα από το φίλτρο του γνωστού κωμικού.

Για αυτό το τόσο ιδιαίτερο κομμάτι της μέχρι στιγμής πορείας του Κώστα Μαλιάτση,επιλέχθηκαν πόλεις οι οποίες έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια την αγάπη τους στη καλή κωμωδία. Την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο “Θέατρο Πάνθεον” στην Πάτρα, ο Κώστας Μαλιάτσης θα βρίσκεται εκεί και θα μοιράζει απλόχερα το γέλιο σε όσους παραβρεθούν εκεί. Μαζί του ένας από τους πιο χαρισματικούς κωμικούς της νέας γενιάς ο Σπήλιος Φλώρος, με μερικά από τα πιο ξεκαρδιστικά κείμενα που θα έχετε ακούσει.»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.