Προπονητής της Ίντερ κι επίσημα ο Αντόνιο Κόντε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης συμφωνίας ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής, καθώς η Ίντερ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε, μία ημέρα μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

«Είμαι βέβαιος πως είναι ένας από τους κορυφαίος προπονητές και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας και την αποστολή μας, που είναι να κάνουμε ξανά την Ίντερ από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος του κλαμπ, Στίβεν Ζανγκ.

Από την πλευρά του ο Κόντε ανέφερε: «Αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και είμαι ενθουσιασμένος. Μέσα από τη σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της διοίκησης στο πρόσωπό μου.

Επέλεξα την Ίντερ λόγω του μεγέθους που έχει σαν σύλλογος, αλλά και για τη φιλοδοξία και την ιστορία που έχει το κλαμπ. Μου έκανε αίσθηση η διαφάνεια της Ίντερ και η επιθυμία να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει», επισήμανε ο 50χρονος τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας επιστρέφει σε πάγκο ομάδας της Serie A μετά από μια πενταετία, καθώς τις θητείες του σε Αρέτσο, Μπάρι, Αταλάντα, Σιένα και Γιουβέντους, ακολούθησαν οι συνεργασίες του με την «σκουάντρα ατζούρα» και την Τσέλσι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.