Πάτρα: Φοιτητικοί αγώνες τένις την Τετάρτη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, με την θετική εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού, διοργανώνει και θα πραγματοποιήσει το 2ο USPORT STUDENTS’ TENNIS TOUR 2019 και το 2ο USPORT ADULTS’ TENNIS TOUR 2019, στα καινούργια γήπεδα αντισφαίρισης του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.

Η διοργάνωση 2ο USPORT STUDENTS’ TENNIS TOUR 2019 απευθύνεται στους φοιτητές και στις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ το 2ο USPORT ADULTS’ TENNIS TOUR 2019απευθύνεται στα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας (μέλη Δ.Ε.Π., Διοικητικό και λοιπό προσωπικό, άνδρες και γυναίκες), αλλά και στους φίλους του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου (άνδρες και γυναίκες).

Αιτήσεις συμμετοχής στα τουρνουά γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, στο e-mail του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου [email protected] με την ένδειξη «2ο USPORT STUDENTS’ TENNIS TOUR 2019» ή «2ο USPORT ADULTS’ TENNIS TOUR 2019», αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, e-mail, ιδιότητα και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν αναλυτικές πληροφορίες:http://gym.upatras.gr/, email: [email protected], τηλ.: 2610997755.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.