Πάτρα: Επίσκεψη της 6ης ΕΜΑΚ στο 40ο Δημοτικό Σχολείο – Ο Μαξ έκλεψε τις εντυπώσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, αποτελούμενο από έξι Πυροσβέστες και τον Max, το σκύλο της 6ης ΕΜΑΚ, επισκέφτηκε το 40ο Δ.Σ. Πατρών, προκειμένου να ενημερώσουν μαθητές και εκπαιδευτικούς σε θέματα πυρκαγιάς και καταστάσεων έκτακτου κινδύνου.

Οι Πυροσβέστες πληροφόρησαν για το έργο τους, συζήτησαν με τους μαθητές για την απόκτηση καλών πρακτικών σε καταστάσεις κινδύνου και έλυσαν όλες τις απορίες μας. Ανέφεραν, επίσης, τρόπους πρόληψης της πυρκαγιάς στο σπίτι ή στο δάσος. Παιδιά και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ενημέρωση.

Ακολούθησε επίδειξη της στολής των πυροσβεστών καθώς και του πυροσβεστικού οχήματος. Στο τέλος ο Max, έκλεψε τις εντυπώσεις με την ανίχνευση κρυμμένου μαθητή τον οποίον εντόπισε αμέσως.

“Αξέχαστη επίσκεψη για το Σχολείο μας. Μετά από αυτή την επίσκεψη οι μαθητές έκαναν δώρο στην Πυροσβεστική ένα κολάζ ζωγραφικής με πολύ αγάπη.

Το σχολείο μας ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών, τον Διοικητή Κ. Ρουμελιώτη Νικόλαο καθώς και τους Διοικητές και το προσωπικό του 1ου Π.Σ. Πατρών και της 6ης Ε.Μ.Α.Κ., για την διάθεση και την ενημέρωση και εύχεται καλή συνέχεια και δύναμη στο τόσο σημαντικό της έργο”, αναφέρει η Διευθύντρια Μαρία Καραγεώργου και το Διδακτικό Προσωπικό του 40ου Δ.Σ.Πατρών.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.