ΠΑΣ Γιάννινα: Απόρριψη προσφυγής, οριστικός ο υποβιβασμός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη Super League 2 θα αγωνίζεται οριστικά τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η εκδίκαση του ΠΑΣ Γιάννινα διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης και λίγες ώρες αργότερα βγήκε η απόφαση που ήταν αρνητική εις βάρος της ομάδας των Ιωαννίνων. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο ΠΑΣ πέφτει στη Super League 2 και πως μπορεί να προχωρήσει κανονικά η αναδιάρθρωση των κατηγοριών και τα μπαράζ.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωση του στην ιστοσελίδα της ομάδας αναφέροντας: “Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. κοινοποίησε σήμερα στις 21:15 την υπ.αριθμ.72/2019 απόφαση του στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, με την οποία και απορρίπτει την προσφυγή της ομάδας μας”.
Φυσικά η ανακοίνωση υπήρχε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ και ανέφερε:
“Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
– Συνεκδικάζει α’) την από 10.05.2019 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 17483/13.05.2019 προσφυγή της εδρεύουσας στα Ιωάννινα (στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής Ιωαννίνων) και εκπροσωπούμενης νόμιμα ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, για την ακύρωση της από 09.05.2019 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του καθού η προσφυγή, εδρεύοντος στο Μαρούσι Αττικής (οδός Μεσογείων αριθμ. 174) και εκπροσωπούμενου νόμιμα, Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ Συν. Π.Ε.», περί επικυρώσεως της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α’ εθνικής κατηγορίας (Super League) αγωνιστικής περιόδου 2018 / 2019,ως προς το σκέλος που επικυρώνει τον απ΄ ευθείας υποβιβασμό τριών (3) ομάδων στην κατώτερη κατηγορία, κλπ και β΄) την από 14.05.2019 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 17741/14.05.2019 προσεπίκληση του καθού η προσφυγή, εδρεύοντος στο Μαρούσι Αττικής (οδός Μεσογείων αριθμ. 174) και εκπροσωπούμενου νόμιμα, Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ Συν. Π.Ε.» κατά της ενταύθα εδρεύουσας (Πάρκο Γουδή) και εκπροσωπούμενης νόμιμα, ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (τριτοβάθμιου αθλητικού σω-ματείου) με την επωνυμία «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία / Ε.Π.Ο.».
– Δέχεται τυπικά την προσεπίκληση.
– Απορρίπτει την προσφυγή”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.