Πανηγυρίζει την Κυριακή και τη Δευτέρα ο Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Πατρών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πανηγυρίζει στις 26 και 27 Μαΐου ο Ιερός Ναός του Αγ. Ιωάννου Πατρών στην Ελευθερίου Βενιζέλου

Δείτε το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

KYΡIAKH 26 ΜΑΪΟΥ 2019

07:00-10:00 ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Θα ιερουργήσει και θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Μάρκος Τζανακάκης Ιεροκήρυκας – Έξοδος Ιεράς Εικόνος.

19:00 ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος υπό Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Αμβροσίου Γκουρβέλου, Ιεροκήρυκος & Προϊστάμενου Ι. Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Πατρών.

22:00-01:00 Μικρά Αγρυπνία – Θεία Λειτουργία εις την οποία θα ιερουργήσει και θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Γρίβας, Ιεροκήρυκας και αδελφός της Ι. Μ. Γηροκομείου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΪΟΥ 2019

07:00 ΟΡΘΡΟΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, θα ιερουργήσει και θα ομιλήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης

κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ.

19:00 ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ – ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ εις τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο θα προστεί και θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αρτέμιος Αργυρόπουλος,

Πρωτοσύγκελλος και Ηγούμενος Ι. Μ. Αγίων Πάντων Τριταίας και εν συνεχεία

Λιτάνευσις της ιεράς εικόνος δια των οδών: Ναός – Ε. Βενιζέλου – Δελβίνου – Β. Ηπείρου-Αγίων Σαράντα – Κορυτσάς – Μαυροκορδάτου – Ε. Βενιζέλου – Ναός.

Θα ακολουθήσει Παραδοσιακό Πολιτιστικό Χορευτικό Πρόγραμμα στο προαύλιο του Ι.Ν. από τα Χορευτικά τμήματα: του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 29ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέρψης.

ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ Η ΖΩΝΗ

ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ, αναφέρει η ανακοίνωση του Ιερού Ναού.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.