Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους της Γερμανίας και της Ελβετίας στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ στο προσεχές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών θα προβληθεί για πρώτη φορά το τρέιλερ.

To ντοκιμαντέρ βρίσκεται στο στάδιο του post-production και θα παρουσιαστεί στην Αγορά του Φεστιβάλ για την πώληση των δικαιωμάτων του.

Το ντοκιμαντέρ αφηγείται τη ζωή του διάσημου πιλότου και θεωρείται φόρος τιμής προς το πρόσωπό του από την οικογένεια και τους φίλους του: από την παιδική του ηλικία που είχε ως χόμπι τα αυτοκίνητα go-kart στο Κέρπεν κοντά στην Κολωνία ως τις θρυλικές νίκες του στις πίστες της Formula 1.

Θα αναφέρεται επίσης και στο παρολίγον μοιραίο ατύχημα που είχε πριν από πέντε χρόνια κάνοντας σκι, το οποίο του προκάλεσε σοβαρές κρανιακές κακώσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας.

Σε αντίθεση με άλλες ταινίες για τη ζωή του, το ντοκιμαντέρ, την παραγωγή του οποίου υπογράφει η εταιρεία BI 14 Film, έχει λάβει την πλήρη στήριξη της οικογένειάς του, δηλαδή της επί 24 χρόνια συζύγου του, Κορίνα και των δύο παιδιών του ζεύγους, της 22χρονης Τζίνα και του 20χρονου Μικ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.