Ναπολέων Τριανταφυλλόπουλος: Με όρεξη, αποφασιστικότητα και ευθύνη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Γεννήθηκα και κατοικώ στην Εγλυκάδα Πατρών.
Είμαι το δεύτερο παιδί της οικογένειας του Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλου και Σωτηρίας Κοσκινά.
Αποφοίτησα από Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο του Ανατολικού Τομέα της πόλης μας ενώ το 2007 εισήχθη στην Ανώτατη Σχολή ΠAIδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (πρώην ΣΕΛΕΤΕ), καθώς επίσης είμαι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου “Προστασία Περιβάλλοντος και Διαχείριση Ενέργειας” του ΑΠΚΥ.
Με την ιδιότητα του Πτυχιούχου Πολιτικού Μηχανικού ,διατηρώ σε συνέχεια του πατέρα μου το Τεχνικό μας Γραφείο στο κέντρο της πόλης που ασχολείται με την μελέτη και την κατασκευή Ιδιωτικών και Δημοσίων έργων.
Με την ιδιότητα του Εκπαιδευτικού Μηχανικών παραδίδω μαθήματα για την Μέση Εκπαίδευση σε ΙΕΚ της πόλης.
Αποτελώ εκλεγμένο και ενεργό μέλος της Επιστημονικής Ένωσης ΤΕχνολόγων Μηχανικών Αχαΐας καθώς και του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Εγλυκάδος.
Με όρεξη, αποφασιστικότητα
και ευθύνη η πόλη μας θα γίνει
“Πρωτεύουσα Ξανά”.

ΘΕΣΕΙΣ
Καθημερινά βιώνω και αντιμετωπίζω τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί κάθε Πατρινός ή Πατρινιά, από την αδυναμία εύρεσης εργασίας, την ατέρμονη γραφειοκρατία, μέχρι τις λακκούβες και την διαχείριση των απορριμμάτων.
Γνωρίζω τις δυσκολίες και τα προβλήματα της πόλης μας και ξέρω ακόμα καλύτερα ότι «Όλοι μαζί μπορούμε να τα λύσουμε», με καθημερινή παρουσία, θέληση και εξωστρέφεια.
Η πόλη μας οφείλει να γίνει πόλος έλξης επενδύσεων ώστε εμείς η Νέα Γενιά, να παραμείνουμε στον όμορφο τόπο μας, να δημιουργήσουμε και να διαμορφώσουμε ένα υγιές και ασφαλές Μέλλον.
Για την Πάτρα που οραματιζόμαστε και αγαπάμε συμμετέχω στις εκλογές τον προσεχή Μάιο ως Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος, στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου τον οποίο εμπιστεύομαι και εκτιμώ.
Για να γυρίσει σελίδα η πόλης μας ,σε μια νέα εποχή θα πρέπει να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, έτσι μόνο θα κάνουμε την Πάτρα, την πόλη που μας αξίζει.
Όντας ενεργός πολίτης καθώς και ενεργός επαγγελματίας πήρα την απόφαση να συμμετέχω.
Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού στα ζητήματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να βρούμε όραμα και λύσεις για να υπερβούμε το ΧΘΕΣ με ένα ανανεωτικό, δυναμικό και δημιουργικό ΑΥΡΙΟ.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.