Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της κρίσης και της μιας χρήσης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά στις 26 Μαίου, να κάνει η πατρίδα μας νέο ξεκίνημα. Ο κ. Τσίπρας τις τρέμει τις εκλογές” είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

“Οι πολίτες θα πουν έως εδώ στην κυβέρνηση του ψέματος” ανέφερε και μίλησε για καθαρή νίκη της ΝΔ.

“Μια καθαρή νίκη της Ν.Δ στις ευρωεκλογές, στις περιφερειακές κάλπες και στις δημοτικές εκλογές στους 3 μεγάλους δήμους, ένα μόνο θα σημάνει: Ότι οι Έλληνες αξίζουμε μια χώρα περήφανη. Με λιγότερους φόρους και περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Με ενότητα και με ασφάλεια για όλους. Με πραγματική ελπίδα. Την ελπίδα της αλήθειας. Την ελπίδα της ευθύνης. Την ελπίδα της αξιοκρατίας. Στις 26 Μαΐου, οι πολίτες θα πουν με την ψήφο τους «ως εδώ» στην κυβέρνηση του ψέματος και της αποτυχίας. Θα αφήσουν οριστικά στο χθες αυτούς που έφεραν μιζέρια, καθήλωση και εθνική ταπείνωση” τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

“Η χώρα δεν αντέχει να σέρνεται άλλο με έναν ΣΥΡΙΖΑ που θα διαχειρίζεται απλά το τέλος του.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της κρίσης. Γι’ αυτό και θα είναι κόμμα μιας χρήσης” τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

“Χωρίς άποψη για την Ευρώπη του αύριο, δεν τολμά να υπερασπιστεί ούτε καν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της. Προτιμά να συμπαραστέκεται στον Μαδούρο που τσακίζει κάτω απ’ τα τανκς πολίτες που τρέφονται πλέον με ζωοτροφές” είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης, επικρίνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση.

Απαντώντας στην πρόταση του πρωθυπουργού για τηλεοπτική μονομαχία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι αυτή μπορεί να γίνει μετά τις ευρωεκλογές που, όπως είπε, θα αναδείξουν πρώτη δύναμη τη ΝΔ και δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.