Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Κ. Πελετίδη στον Alpha Patras 94.4

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Patras 94.4, με το δημοσιογράφο Δημήτρη Χωρίτο, για το β’ γύρο των εκλογών, καθώς και για την επόμενη ημέρα…

 Στα αξιοσημείωτα, δε, της εν λόγω συνέντευξης, είναι ότι ο Κ. Πελετίδης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν υπάρχει πρόβλημα να διοικηθεί απρόσκοπτα ο Δήμος, καθώς τα ποσοστά της Λαϊκής Συσπείρωσης, την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ήταν άνω του 40%, που σημαίνει ότι εξασφαλίζουν αυξημένη πλειοψηφία στην παράταξη Πελετίδη, στις δυο καθοριστικές Επιτροπές (Οικονομικών και Εικόνας Πόλης) για το σύνολο των θεμάτων της πόλης.

Συγκεκριμένα, κάθε μια από τις παραπάνω Επιτροπές έχει 13 μέλη, εκ των οποίων τα οκτώ(8), τόσο στην Επιτροπή Οικονομικών όσο και στην Εικόνα Πόλης, θα είναι από την παράταξη Πελετίδη.

Σημειωτέον, το Δημοτικό Συμβούλιο, είναι αμιγώς πολιτικό κι όχι διοικητικό όργανο, άρα, η Λαϊκή Συσπείρωση, σε περίπτωση που επανεκλεγεί, μπορεί να συνεχίσει το έργο της, εφαρμόζοντας ουσιαστικά το πρόγραμμά της.

 

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.