Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ πήγε στην Ακρόπολη κι έβγαλε σέλφι με τη γυναίκα του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο συνιδρυτής του Facebook ανέβασε πριν από λίγο μια φωτογραφία με την σύζυγό του μπροστά από τον ναό της Αθηνάς, στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Στην ανάρτησή του, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ γράφει πως γιορτάζει εφτά χρόνια «ευτυχισμένου γάμου» με την Πρισίλα Τσαν, στον ναό της «Θεάς της Σοφίας». Ήδη η φωτογραφία του ζευγαριού έχει γίνει viral στο Διαδικτύο συγκεντρώνοντας περισσότερα από 74.000 like και 8.100 σχόλια.

Όπως φαίνεται από την σκιά του ζευγαριού, την σέλφι τραβήχτηκε διά χειρός Πρισίλας ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που σχολίασαν ότι, αν και οι δυο τους βρίσκονται στην Ακρόπολη, το Facebook σημειώνει ως τοποθεσία το Περιστέρι. Αυτό δεν οφείλεται σε λάθος του αλγορίθμου και η φωτογραφία ανέβηκε πιθανότατα λίγο αργότερα, την ώρα που ο Ζούκερμπεργκ περνούσε από την ευρύτερη περιοχή του Περιστερίου.

Δεν είναι γνωστό το πότε ήρθε το ζευγάρι στην Ελλάδα ούτε πόσο καιρό σκοπεύει να μείνει στην Αθήνα. Πριν 5 ημέρες πάντως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η Πρισίλα Τσαν γιόρταζαν την ημέρα της μητέρας στο Παρίσι, βγάζοντας μία αντίστοιχη σέλφι μπροστά από το μουσείο του Λούβρου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.