Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συγκρατημένος ο Σόλσκερ για τη νέα σεζόν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ούτε την επόμενη σεζόν, σε ό,τι αφορά τον τίτλο, σύμφωνα με τον Ολε Γκούναρ Σόλσκερ.
Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν θα αγωνιστούν στο Champions League της επόμενης σεζόν και γενικά τα πράγματα θα είναι δύσκολα και σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση της Premier League, όπως είπε ο προπονητής της.
«Νομίζω ότι είμαι αρκετά ειλικρινής όταν λέω ότι για να διεκδικήσουμε τον τίτλο την επόμενη σεζόν θα χρειαστεί μια σεζόν-θαύμα γιατί είμαστε τόσους πολλούς βαθμούς πίσω. Την επόμενη σεζόν θα πρέπει να κλείσουμε την ψαλίδα και αν καταφέρουμε τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο να είμαστε κοντά, θα είναι φανταστικό. Θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν, οπότε θα είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας», είπε ο Σόλσκερ και συνέχισε αναφερόμενος στο πώς θα φτιάξουν τα πράγματα.
«Ποτέ δεν ήμασταν μια ομάδα έτοιμη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήρθε έτοιμος, ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν ήρθε έτοιμος. Πολλοί παίκτες ήρθαν εδώ και εδώ εξελίχθηκαν σε σούπερσταρ. Αυτό θα είναι πάντα το πρότυπο μας. Θα εξελίξουμε παίκτες γιατί έχω το καλύτερο επιτελείο, το καλύτερο περιβάλλον και τους καλύτερους οπαδούς επειδή αγαπούν τους παίκτες που τους ενθουσιάζουν».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.