Λαμία : Πατέρας φέρεται να εξέδιδε την ΑμεΑ ανήλικη κόρη του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην Εισαγγελία Λαμίας είχαν φτάσει καταγγελίες για το μαρτύριο του κοριτσιού, που φέρεται να ζούσε χρόνια την κόλαση μέσα στο σπίτι του.

Αμέσως δόθηκε εντολή για κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας με τη συνδρομή παιδοψυχολόγων κατάφεραν να πάρουν καταθέσεις από το κορίτσι ΑμεΑ, τα αδέλφια του και το υπόλοιπο συγγενικό περιβάλλον.

Εναντι χρηματικής αμοιβής

Τα στοιχεία που συνέλεξαν είχαν ως αποτέλεσμα την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για τρεις Λαμιώτες, καθώς, εκτός του 53χρονου πατέρα, συνελήφθησαν και δύο άτομα ηλικίας 60 και 59 ετών, οι οποίοι φέρονται να ασελγούσαν στο κορίτσι έναντι χρηματικής αμοιβής.

Μάλιστα, ο τελευταίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, είναι γείτονας της οικογένειας και φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την οικονομική της ανάγκη, την προφανή ανύπαρκτη ηθική του πατέρα αλλά και τη νοητική στέρηση της μικρής.

Το κοριτσάκι, που μόλις πριν λίγες ήμερες έκλεισε τα 18 του χρόνια, ζούσε τον εφιάλτη τουλάχιστον από το 2013. Μάλιστα, εκτός των δυο συλληφθέντων, φέρεται να έχουν ασελγήσει σε βάρος του κοριτσιού και αλλοδαποί που στο παρελθόν εργάζονταν για τον πατέρα.

Κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα

Οι πληροφορίες λένε ότι το κοριτσάκι από τα 13 του χρόνια μαρτυρούσε στα χέρια «πελατών» που κάθε φορά άφηναν και χαρτζιλίκι. Ολα αυτά φέρεται να γίνονταν με τη συνδρομή του πατέρα του κοριτσιού ΑμεΑ.

Οι τρεις συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή Λαμίας τη Δευτέρα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.