Κύπρος: Συνεχίζονται οι έρευνες στις «λίμνες του θανάτου»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για 25η μέρα συνεχίζονται οι έρευνες σε Μιτσερό και Ξυλιάτο, για τον εντοπισμό των θυμάτων του καθ’ομολογία κατά συρροή δολοφόνου της Κύπρου.

Το υπερσύγχρονο σύστημα Σόναρ μεταφέρεται σήμερα στη Λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου, για να αρχίσει σκανάρισμα των νερών με σκοπό τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του 35χρονου.
Στην Κόκκινη Λίμνη θα παραμείνει η ρομποτική κάμερα, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στη δυτική και στη βόρεια πλευρά, για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, 35χρονος Νίκος Μεταξάς, φέρεται να τοποθέτησε ένα από τα θύματά του και να πέταξε στη λίμνη
Χθες παρότι ο δύτης εισήλθε στα νερά δύο φορές, εντούτοις δεν ανασύρθηκε κάτι, εκτός από δύο αντικείμενα τα οποία δεν συνδέονται με την υπόθεση.
«Ευελπιστούμε τις επόμενες μέρες να ανασυρθεί και η τρίτη βαλίτσα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο νέος Αρχηγός Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, κατά τη διάρκεια χθεσινής του επίσκεψης στο Μιτσερό.
Στο μεταξύ, δύο δικηγόροι διορίζονται ως ποινικοί ανακριτές για να εξετάσουν τις καταγγελίες περί λαθών στους χειρισμούς αστυνομικών για καταγγελίες ελλειπουσών γυναικών.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.