Κύπρος: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Και δεύτερη βαλίτσα με πτώμα, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μετά από έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο, στο πλαίσιο της υπόθεσης του serial killer με τις επτά δολοφονίες γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα στη βαλίτσα η οποία εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κόκκινη Λίμνη βρέθηκε, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Ο δύτης που καταδύθηκε στις 15.10 της Κυριακής εντός της Κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό τοποθέτησε το αντικείμενο στο δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη και το οποίο ανασύρθηκε. Στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκεται ο Ισπανός χειριστής του Sonar, η εταιρεία Brasal που συνδράμει στις προσπάθειες όλες αυτές τις μέρες, καθώς επίσης δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο αφίχθη αυτή την ώρα και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας καθώς επίσης και ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Νεόφυτος Σιάηλος με ανακριτές. Λίγη ώρα μετά έφτασαν στην κόκκινοι λίμνη οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέου και Νικόλας Χαραλάμπους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.