Κυκλοφόρησε νέο ανέκδοτο στην Πάτρα!!!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα νέο ανέκδοτο κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες στην Πάτρα: Ο Κ. Πελετίδης κρύβεται!!!
Μετά τον ουρανοξύστη του Ν. Νικολόπουλου, τους Σκοπιανούς επενδυτές του Ρώρου και τις χιλιάδες θέσεις εργασίας που έχει στο «τσεπάκι» του ο Γ. Αλεξόπουλος είναι από τα πιο πετυχημένα ανέκδοτα.
Όλοι οι παραπάνω κατηγορούν τον Δήμαρχο ότι κρύβεται γιατί δεν πάει σε προσωπικό διάλογο μαζί τους.
Ειδικά ο Γ. Αλεξόπουλος πραγματικά το «τερμάτισε».
Αναφέρει σε σχετικό βίντεο: «Εγώ θα τον καλώ να έρθει να μιλήσουμε δημόσια» κτλ.
Ταυτόχρονα τα στελέχη του κατηγορούν τον Δήμαρχο γιατί δεν πάει να μιλήσει με τον Αλεξόπουλο, μάλιστα κάποιος έγραψε ότι το μόνο debate που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν αναμεσά στους δυο.
Επομένως, το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής:
Από πού αντλούν όλοι αυτοί τόση έπαρση ώστε να θεωρούν ότι μπορούν να καθορίσουν τους όρους του εκλογικού διαλόγου;
Με ποιο δικαίωμα ο Γ. Αλεξόπουλος, αλλά και οι υπόλοιποι θεωρούν ότι ο καθένας από αυτούς πρέπει να πάει σε μια προσωπική «μονομαχία» με το Κ. Πελετίδη;
Το λέω αυτό γιατί τα επιτελεία όλων των παρατάξεων έχουν ενημερωθεί ότι debate θα γίνει.
Γιατί τόσο άγχος και νευρικότητα αφού, μάλιστα όπως λένε, θα είναι στο δεύτερο γύρο και εκεί θα έχουν την ευκαιρία για διάλογο με τον Δήμαρχο;
Η μήπως δεν θα είναι; Ή, ακόμα χειροτέρα για αυτούς, δεν θα υπάρξει δεύτερος γύρος;
Κραυγάζουν λοιπόν ότι ο Δήμαρχος «κρύβεται» όχι γιατί δεν θα γίνει διάλογος αλλά γιατί δεν κάνει διάλογο αποκλειστικά μαζί τους προφανώς για να ξεπεράσουν τα αδιέξοδα των παρατάξεων τους.
Ας καταλάβουν λοιπόν ότι τους όρους της εκλογικής διαδικασίας δεν την καθορίζουν οι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που δαπανούν για γκρίζα διαφήμιση. 
Τι να κάνουμε δεν εξαγοράζονται όλα.
Και πολύ περισσότερο ο πατραϊκός λαός που θα τους δώσει μια αποστομωτική απάντηση στις 26 Μαΐου.
Γιατί ο λαός ξέρει ότι στα δύσκολα η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος είναι δίπλα του.
Αυτοί κρύφτηκαν όταν τα κόμματά τους ψήφιζαν μνημόνια και φτωχοποιούσαν τους εργαζόμενους και τώρα δηλώνουν και «ανεξάρτητοι».
Τώρα αν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ θέλουν να αποδείξουν τα όσα λένε για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί από την Δημοτική Αρχή υπάρχει τρόπος.
Μπορούν να απευθυνθούν στη διαχειριστική υπηρεσία της περιφέρειας και να ενημερωθούν ποια έργα δεν έχουν δρομολογηθεί από την Δημοτική Αρχή. Και επίσημα να ενημερώσουν. Για να δούμε θα βρουν έστω ένα!!!! Ή θα αρκεστούν να πληρώνουν χιλιάδες ευρώ για να λένε ψέματα και συκοφαντίες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.