Η κόντρα του Κούγια με την ΑΕΚ συνεχίζεται

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η AEK απάντησε στον Κούγια το απόγευμα της Πέμπτης και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η νέα απάντηση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ.
Ο Αλέξης Κούγιας μέσω νέας του δήλωσης τόνισε πως η ΑΕΚ έχει πέσει σε χαμηλό επίπεδο τόσο διοικητικά όσο και ιδιοκτησιακά και τις ανακοινώσεις των “κιτρινόμαυρων” τις γράφουν άνθρωποι που έγραφαν τις ανακοινώσεις της Ηλιούπολης, την εποχή του Koriopolis.
“Διάβασα την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ και στενοχωρούμαι, γιατί έχει φτάσει σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο το διοικητικό και ιδιοκτησιακό περιβάλλον που να γράφουν τις επίσημες ανακοινώσεις τους αυτοί που έγραφαν και τις ανακοινώσεις της Ηλιούπολης τις εποχές του Koriopolis.
Όσους κατήγγειλα και μετά από χρόνια ήταν κατηγορούμενοι στα διάφορα Koriopolis, έγραφαν ακριβώς τις ίδιες ανακοινώσεις σαν αυτή που έγραψε σήμερα η ΑΕΚ, για να μου απαντήσει.
Άντε παιδιά, έρχονται και τα δικά σας Κoriopolis.
Πάντα έτσι γίνεται και μετά έρχεστε στο Πόρτο Χέλι με τα παιδάκια σας και τις συμπαθέστατες συζύγους σας και παρακαλάτε, για να σας βοηθήσω στο δικαστήριο, γνωρίζοντας πως είμαι καλός άνθρωπος και δε μπορώ να βάλω κανέναν στη φυλακή.
Κρίμα ρε ΑΕΚτζήδες, πού σας κατάντησε ο Δημητράκης και ο Γιαννάκης το καλό παιδί.
Μακάρι να γίνει το γήπεδο γιατί όλα τα άλλα είναι πολύ χάλια”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.