Τα κλοπιμαία «πρόδωσαν» τους δράστες της δολοφονίας του 87χρονου στην Ίμβρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη σύλληψη έξι ατόμων που φέρονται ως δράστες της δολοφονίας του ηλικιωμένου Έλληνα στην Ίμβρο προχώρησαν οι Αρχές, έπειτα από εντολή της Εισαγγελίας Δαρδανελίων.

Κατά την έρευνα στα σπίτια των φερόμενων δραστών εντοπίστηκαν λίρες, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα του άτυχου 87χρονου από το Ευλάμπιο, καθώς και πλαστικές χειροπέδες, όπως αυτές με τις οποίες είχαν δέσει τα χέρια και τα πόδια του ηλικιωμένου, που βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του με εμφανή σημάδια από χτυπήματα.

Βάσει των ευρημάτων, φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των Αρχών ότι οι δράστες αναζητούσαν τις χρυσές λίρες και το μεγάλο κομπόδεμα που οι φήμες ανέφεραν ότι είχε το θύμα στην απομονωμένη αγροικία του. Αυτό που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό είναι εάν οι δράστες βρήκαν όντως τον φημολογούμενο θησαυρό του Ζαφείρη Πινιάρη σκάβοντας στον χώρο γύρω από το σπίτι του και χτυπώντας τον για να τους αποκαλύψει την κρυψώνα.

Η έρευνα των διωκτικών Αρχών συνεχίζεται και αναμένεται να εστιάσει στο πόσοι ήταν τελικά οι εμπλεκόμενοι στον βασανισμό και στη δολοφονία του ηλικιωμένου και τι κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.