Ηλεία: Ομηρεία οδηγού λεωφορείου – Άνδρας τον απειλούσε με μαχαίρι – ΒΙΝΤΕΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μαχαίρι απειλούσε αλλοδαπός οδηγό λεωφορείου ΚΤΕΛ στην περιοχή της Ζαχάρως.

Οδηγός διατήρησε την ψυχραιμία του και σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive. gr Κατάφερε να στάθμευσει το όχημα στην άκρη του δρόμου αφού στο ενδιάμεσο είχαν ενημερωθεί και αστυνομικές αρχές.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας κατάφερα να μπουν στο λεωφορείο και να κινητοποιήσουν το δράστη σώζοντας στη ζωή του οδηγού λεωφορείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ μας το λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο προς Κρέστενα και Ζαχάρω είχε αρκετούς επιβάτες.

Ο αλλοδαπός υπήκοος Μπαγκλαντές με την απειλή μαχαιριού ανάγκασε τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο στο Αγρίδι επί της εθνικής οδού Πύργου Κυπαρισσίας και στη συνέχεια άδειο από επιβάτες πλέον συνέχισε το λεωφορείο την πορεία προς την Ζαχάρω.

Οι επιβάτες ενημέρωσα την αστυνομία για το τι είχε συμβεί και άμεσα ξεκίνησαν δυνάμεις από την ζάχαρο την Κρέστενα και τον Πύργο προκειμένου να απελευθερώσουν και να σώσουν τον οδηγό του ΚΤΕΛ από την ομηρία.

Οδηγός στη διάρκεια της διαδρομής και φτάνοντας στη Ζαχάρω αντιλήφθηκε τα σήματα των αστυνομικών που ακολουθούσαν με τα οχήματα σταμάτησε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και εκεί άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου αιφνίδια με αποτέλεσμα να Μπουν οι αστυνομικοί άμεσα και να κινητοποιήσουν το δράστη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.