«Η Εταιρεία» σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα ανεβαίνει στο Επίκεντρο+

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δώδεκα χρόνια μαθήματα θεάτρου με τον Πατρινό σκηνοθέτη και ηθοποιό Μίλτο Νίκα και η ομάδα που παρακολούθησε φέτος αυτά τα μαθήματα θα παρουσιάσει το ψυχολογικό θρίλερ «Η Εταιρεία» σε παραγωγή του «Σπινθήρα».       

Το έργο που θα παιχτεί μόνο για 4 παραστάσεις στο θέατρο Επίκεντρο+  στην οδό Νόρμαν και Αγ. Διονυσίου στην Πάτρα, αναφέρεται στην ανεξέλεγκτη  λειτουργία των πολυεθνικών εταιρειών και στον τρόπο που ελέγχουν τις ζωές των υπαλλήλων  τους.

Υπόθεση του έργου:

Μια νέα γυναίκα προσλαμβάνεται σε μια πολυεθνική εταιρεία. Τα επαγγελματικά της όνειρα φαίνονται να πραγματοποιούνται. Σύντομα όμως θα διαπιστώσει πως  το συμβόλαιο που υπέγραψε με την εταιρεία δεσμεύει απόλυτα όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για τη νέα υπάλληλο και το όνειρο της εργασίας γίνεται ο εφιάλτης που θα την αλλάξει για πάντα.

Η παράσταση είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο του Mike Bartlett «Contractions» .

Σκηνοθεσία-Διασκευή-Μουσική επιμέλεια: Μίλτος Νίκας

Φωτισμοί: Νίκος Γιατράκος

Παίζουν οι:   Λούσυ Βισίλια, Μυρσίνη Λιόλιου, Έλενα Μούγιου, Κυριακή Μπεζεριάνου & η Εριφύλη Παρπαρούση.                                                                                                                                                                                                                                           Μόνο για 4 παραστάσεις: Δευτέρα, Τρίτη 20-21 και 27-28 Μαΐου στις 21.15 μ.μ. στο Επίκεντρο+. Τιμή εισιτηρίου 7€.

Τηλ. Kρατήσεων: 2610 461050.

Ο Μίλτος Νίκας έχει γεννηθεί στην Πάτρα. Σπούδασε θέατρο στην Δραματική Σχολή «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας» Γιώργου Κιμούλη  και στον Θεατρικό Οργανισμό «Εστία» του Γιάννη Ρήγα.  Υπήρξε υπεύθυνος σπουδών στο «Θεατρικό Σχολείο» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, συμμετείχε στο πρόγραμμα  του Πανεπιστημίου Πατρών «Εκπαίδευση Παιδιών Ρομά» και είναι ιδρυτικό μέλος της  αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας « Σπινθήρας».

Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Θοδωρή Αμπαζή, Ελένη Μποζά, Γιάννη Ρήγα, Γιάννη Κακλέα, Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν,  Βάννα Πεφάνη, Φωτεινή Παπαδόδημα , Σωτήρη Καραμεσίνη, Παναγιώτη Φαφούτη, Ταμίλλα Κουλίεβα, Robert Sturua, Andrew Visnevski.

Έχει  σκηνοθετήσει τις παραστάσεις:  «8 γυναίκες κατηγορούνται», «Έρωτας στη Μόσχα»,  «Ο Χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει», «Ψύλλοι στα αυτιά», «31», «Γιαννούλα», «Patrasso», «Μέρα ή Νύχτα», «Ο Συμβολαιογράφος», «Θα σου χαρίσω μια λέξη», «Το έκτο πάτωμα», «9 Σταγόνες».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.