Έπεσαν οι υπογραφές για την μίσθωση του κτιρίου για το υπνωτήριο αστέγων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παρουσία του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, υπογράφτηκε σήμερα στο Δημαρχείο από τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θόδωρο Τουλγαρίδη, και τον εκπρόσωπο της Ι. Μονής Ομπλού, Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο, το συμφωνητικό μίσθωσης, από τον Δήμο, του κτιρίου που θα στεγάσει το υπνωτήριο – ξενώνα αστέγων, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Γούναρη και Μπουκαούρη.

Στον ξενώνα θα μπορούν να φιλοξενούνται, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μέχρι 100 άστεγοι συμπολίτες μας.
Με την ολοκλήρωση των προσλήψεων του προσωπικού και την προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού για τη διαμόρφωση του χώρου, το υπνωτήριο αστέγων θα αρχίσει να λειτουργεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και μόνιμο προσωπικό, με μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, ώστε οι κοινωνικές μας δομές να λειτουργούν μόνιμα και να εξυπηρετούν χωρίς προβλήματα όλους τους συμπολίτες μας, που έχουν την ανάγκη των υπηρεσιών μας.
Σκοπός μας είναι οι συνδημότες μας να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες και τις παροχές που δικαιούνται έγκαιρα και αδάπανα.
Ως Δήμος Πατρέων, αναλάβαμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρότι έχει ημερομηνία λήξης, προκειμένου με τη δημιουργία της συγκεκριμένης δομής και την πρόσληψη του αντίστοιχου προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου να ανακουφίσουμε και να στεγάσουμε προσωρινά τους άστεγους συμπολίτες μας, που επλήγησαν βάναυσα από την συνεχιζόμενη αντιλαϊκή πολιτική.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.