Οι δύο προτάσεις της ΕΠΟ για το κύπελλο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δύο εναλλακτικές προτάσεις θα περιλαμβάνονται στο τελικό σχέδιο της ΕΠΟ σχετικά με τη μορφή που θα έχει το κύπελλο τη νέα σεζόν

Στην πρώτη πρόταση το σύνολο αγώνων της διοργάνωσης είναι 131 με την προϋπόθεση να υπάρξει φάση ομίλων και στη δεύτερη 115 χωρίς ομίλους.

Στις τρεις πρώτες φάσεις θα πάρουν μέρος μόνο οι κυπελλούχοι των ΕΠΣ, εκτός αυτών που ήταν ομάδες Γ΄ Εθνικής και ανέβηκαν στη Football League.

Οι 14 ομάδες της Football League και οι 12 ομάδες της Super League 2 θα μπουν στο κύπελλο από την 4η φάση, στην οποία όπως και στις προηγούμενες οι αγώνες θα είναι μονοί.

Οι 14 ομάδες της Super League θα μπουν στη διοργάνωση από την πέμπτη φάση, για τη διεξαγωγή της οποίας οι προτάσεις είναι δύο. Η… παραδοσιακή με τη δημιουργία οκτώ ομίλων και τη διενέργεια τριών αγωνιστικών και η νέα πρόταση, που προβλέπει οι ομάδες της Super League και οι δύο πρώτες της φετινής Football League να δώσουν διπλούς αγώνες με τις υπόλοιπες ομάδες.

Στην έκτη φάση στην οποία θα έχουν προκριθεί 16 ομάδες προβλέπεται πάλι χωρισμός σε δύο γκρουπ «ισχυρών» – «ανίσχυρων» με βάση τη βαθμολογία των ομάδων στην προηγούμενη περίοδο.

Στην προημιτελική και στην ημιτελική φάση προβλέπονται διπλοί αγώνες και τέλος προτείνεται η καθιέρωση διπλού τελικού.

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.