Το Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας ArtWalk στην Κανάρη – Το πριν και το μετά (ΦΩΤΟ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην οδό Κανάρη 20 και Αγίου Ανδρέου φιλοτεχνεί ο διάσημος Νορβηγός καλλιτέχνης AFK εδώ και λίγες ημέρες.Το alphapatras.gr βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη ημέρα  που έφθασε εκεί ο καλλιτέχνης.

Φωτογραφίσαμε τον τοίχο έτσι όπως ήταν πριν πάρει ζωή από το έργο του Νορβηγού καλλιτέχνη και όπως βλέπετε ήταν ένα αδιάφορο θέαμα,ένας κενός τοίχος.

Ο αριθμός καλλιτεχνών του δρόμου είναι συνεχώς αυξανόμενος και ο AFK (Away From Keyboard) ξεχωρίζει ανάμεσά τους. Το AFK αποτελεί ψευδώνυμο. Παραμένει «ανώνυμος», αλλά αγαπά την σχέση της τέχνης του δρόμου με τον δημόσιο διάλογο καθώς τα μηνύματα της τέχνης του μπορούν να επικοινωνήσουν με τον καθένα μας.

Έτσι και στον τοίχο της οδού Κανάρη έπιασε τα πινέλα και έφερε ζωή και νόημα με την τοιχογραφία του.

Η έδρα του είναι το Bergen της Νορβηγίας, αλλά η υπογραφή AFK, υπάρχει σε τοίχους της Ισπανίας, της Ιταλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας και αυτό είναι μόνο ένα μέρος των χωρών που έχει δραστηριοποιηθεί καλλιτεχνικά. Η καλλιτεχνική του πορεία, οι τεχνικές του δεξιότητες, η εντυπωσιακή παραγωγή νέων έργων, το ιδιαίτερο στυλ που διαθέτει, είναι μερικά από τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει ως καλλιτέχνης. Τα έργα του έχουν τις περισσότερες φορές κοινωνικά και πολιτικά μηνύματα.

 

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.